ertosun
Üye
üstad n97 de tuş kilidi sorunu vardıya halledilebilirmi. Eğer olmazsa hegazy nin yaptığı cfw ye devam edecem. Birde sizin yaptığınız açılış resmini kendi kullandığım cfw ye eklemek istiyorum. yardımcı olabilirmisin.
---------- Eklendi @ 20:54:54 ---------- Yazıldı @ 20:49:46 ----------
Birde n97 için yapılmış c6v40 demiş. ben bunu kurdum ama kasıyodu. bunun üzerine sizin yaptığınız çalışmalardan ileve edilerek tuş kilidi sorun çözülebilirmi?
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...-c6v40-by_ugur35-hiz-ve-gorsellik-615706.html
ossquenÖncelikle emeğiniz için takdir ediyorum. Ortaya çıkan ürün için de teşekkür ediyorum.
5800 için stil 2 kurdum. Şu an gayet memnunum, herhangi bir sorun yaşamadım.
Çalışmalarınızın devamını diliyorum.
Güle gülle kullan
t9 daha geniş kelime haznesi 3 güne geliyor
Hassas parlaklık ayarını kaldırmam için ne yapmam gerekiyo
kardeş bişiy sorcam, burdaki n97 için yapılan cfwler c6 portumu ?
rambo bana kızma kardeşim ama bunlar gerçekler benim bildiğim hatalar beta aşamasında olur..ondan sonra çıkanlar sorunsuz olmalı ama sizinkinde tam tersi olmuş..tekrar söylüyorum bu yüzden kızma kardeşim.benim asıl kızdığım takıma aldığınız tester'lar bu sorunların hiçbiriyle karşılaşmamislar mı ?
---------- Eklendi @ 21:38:09 ---------- Yazıldı @ 21:36:38 ----------
kardeşim başarılar sana bu konuda ama 'tck' bile yazamadım haberin olsun ⡚
yamalra android yazı tipi eklmeniz mümkünmü acaba?
rambo bana kızma kardeşim ama bunlar gerçekler benim bildiğim hatalar beta aşamasında olur..ondan sonra çıkanlar sorunsuz olmalı ama sizinkinde tam tersi olmuş..tekrar söylüyorum bu yüzden kızma kardeşim.benim asıl kızdığım takıma aldığınız tester'lar bu sorunların hiçbiriyle karşılaşmamislar mı ?
Haklısın simdi tck yazmayı denedim onu unutmuşum. Başka kelimeler dene sırf bir kelime ile olmaz.
şuan yama olan predicte onlar yok ama elimdekine ekledim sk kullanılan program isimlerini.bütün kelimeler olacak diye bişey yok tabi ama forumda kullandığımız kelimelerin bulunması iyi olur mesela ramblow
c6/n97 portlarındaki klavye sorunu (türkçe karakterlerin ve noktalama işaretlerinin yerlerinin değişik olması) çüzüldümü acaba? o yüzden sordum c6 portumu diye
Hassas parlaklık ayarını kaldırmam için ne yapmam gerekiyo
kardeş bişiy sorcam, burdaki n97 için yapılan cfwler c6 portumu ?
yamalra android yazı tipi eklmeniz mümkünmü acaba?
Şu bir ara stil 5 in ramini gösterirken şunlar şunlar yapıldı demiştin neyler yapmıştın bir yapayım da
---------- Eklendi @ 22:51:55 ---------- Yazıldı @ 22:46:03 ----------
Birde ben stil 5 üzerine bir kaç yama yaptım da menude 0 haldeyken 12 öğe mi bulunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?