Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

ertosun

Üye
üstad n97 de tuş kilidi sorunu vardıya halledilebilirmi. Eğer olmazsa hegazy nin yaptığı cfw ye devam edecem. Birde sizin yaptığınız açılış resmini kendi kullandığım cfw ye eklemek istiyorum. yardımcı olabilirmisin.

---------- Eklendi @ 20:54:54 ---------- Yazıldı @ 20:49:46 ----------

Birde n97 için yapılmış c6v40 demiş. ben bunu kurdum ama kasıyodu. bunun üzerine sizin yaptığınız çalışmalardan ileve edilerek tuş kilidi sorun çözülebilirmi?
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...-c6v40-by_ugur35-hiz-ve-gorsellik-615706.html

ogzhnoTr

Üye

Çözülmez tüm C6 portlarının genel sorunu bu.

Tepkiler: Silinen Üye 94869

ossquen

Üye

Stil 2'yi kurarken paylaştığın yama malzemelerini kullanarak yama yaptım. Tam istediğim gibi bir cfw oldu.

Tepkiler: Silinen Üye 94869

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
Hassas parlaklık ayarını kaldırmam için ne yapmam gerekiyo

Auglia

Üye
kardeş bişiy sorcam, burdaki n97 için yapılan cfwler c6 portumu ?

yamalra android yazı tipi eklmeniz mümkünmü acaba?

Mert045

Üye
t9 daha geniş kelime haznesi 3 güne geliyor

Tepkiler: Silinen Üye 94869 ve M. tAHA
rambo bana kızma kardeşim ama bunlar gerçekler benim bildiğim hatalar beta aşamasında olur..ondan sonra çıkanlar sorunsuz olmalı ama sizinkinde tam tersi olmuş..tekrar söylüyorum bu yüzden kızma kardeşim.benim asıl kızdığım takıma aldığınız tester'lar bu sorunların hiçbiriyle karşılaşmamislar mı ?

---------- Eklendi @ 21:38:09 ---------- Yazıldı @ 21:36:38 ----------

kardeşim başarılar sana bu konuda ama 'tck' bile yazamadım haberin olsun ⡚

Mert045

Üye

Haklısın simdi tck yazmayı denedim onu unutmuşum. Başka kelimeler dene sırf bir kelime ile olmaz.

var diye biliyorum ama ekleriz belki

---------- Eklendi @ 21:41:11 ---------- Yazıldı @ 21:40:44 ----------

bekliyoruz

---------- Eklendi @ 21:44:17 ---------- Yazıldı @ 21:41:11 ----------

ben cevap vereyim.Bak şimdi senin telefon ne ? 5800
Benim telefon ne ? 5800
2x 5800 sa x =5800

yani diyorum ki 5800 da ben cfw yaptım.Yani hem yapımcıyım hem testerim diyebiliriz.Senin sorunların ne onları anlatırsan bana iyi olur

Haklısın simdi tck yazmayı denedim onu unutmuşum. Başka kelimeler dene sırf bir kelime ile olmaz.

bütün kelimeler olacak diye bişey yok tabi ama forumda kullandığımız kelimelerin bulunması iyi olur mesela ramblow

Auglia

Üye
c6/n97 portlarındaki klavye sorunu (türkçe karakterlerin ve noktalama işaretlerinin yerlerinin değişik olması) çüzüldümü acaba? o yüzden sordum c6 portumu diye

Tepkiler: Silinen Üye 94869 ve M. tAHA
c6/n97 portlarındaki klavye sorunu (türkçe karakterlerin ve noktalama işaretlerinin yerlerinin değişik olması) çüzüldümü acaba? o yüzden sordum c6 portumu diye

teter olmadıgı için bişi diyemem.Yukleyip görecen kardeşim

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hassas parlaklık ayarını kaldırmam için ne yapmam gerekiyo

.dll editlemeyi biliyor musun? Orda bir kod var, onu değiştirmen gerek. HEX kodu oluyor.

kardeş bişiy sorcam, burdaki n97 için yapılan cfwler c6 portumu ?

Evet.

Yamalara baktın mı?

Süpersin dostum, geliştirmeye devam

Sen yanlış anlaşılma kurbanı olmuşsun. Nedeni şu: Benim yazdıklarımı anlamıyorsun. N97 testeri yok. N97 Mini testeri var ve N97 Mini sorunsuz. O yüzden N97'yi tester gelene kadar kaldırmayı düşünüyorum. N97'nin C6 portu çok sorunluymuş, yeni öğrendim. Malum N97 hakkında fazla bilgim yok. Sen T.C.K v1 Beta 3 kullandın mı N97'nde? Hayır. E o zaman nerden çıkarıyorsun Beta'nın sorunsuz olduğunu? Betanın olan bütün sorunlarını da çözdük ve çözdüğümüz sorunları, Final yerine, direkt temiz C6 portlarına gömdük. Amacımız, herkes faydalansın. Temiz portlarıda kullandığımız için otomatikmen Finalde de sorunlar çözülmüş oldu.

Ekibimiz için üye alımı üst konu yapılmış durumda. Gelmek isteyen yok. Malesef desteğimizi keseceğiz. Eğer T.C.K v1 Düzeltilmiş Versiyon yayınlarsak ve o zamana kadar N97'ye bir test edici ve modlayıcı çıkmazsa, bu sorunları tamamen giderilmiş nimetten mahrum kalacak.

Tepkiler: M. tAHA

kmesne

Üye
Şu bir ara stil 5 in ramini gösterirken şunlar şunlar yapıldı demiştin neyler yapmıştın bir yapayım da

---------- Eklendi @ 22:51:55 ---------- Yazıldı @ 22:46:03 ----------

Birde ben stil 5 üzerine bir kaç yama yaptım da menude 0 haldeyken 12 öğe mi bulunuyor

MFive

Üye
Aga benim anlamadığım madem bu mhz arttırma sahte o zaman niye yapıyosunuz ?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

RAM için yapılanları konuya ekleyeyim en iyisi

Stil 5'te menüde 12 öğe bulunmakta.

---------- Eklendi @ 22:04:49 ---------- Yazıldı @ 21:54:52 ----------

Performans Bilgisi: başlığı altına, max. ram için yapmanız gerekenler eklenmiştir.

alim6563

Üye
Rambo_FT yarın arkadaşın 5800'na cfw atıcaz c5-03üm var şuan hiç c6 port yok sahnede bununla ilgili ilerde bir planınız var mı ? Herkes imkansız v.s diyor