Rocky_KY Üye anılbaran' Alıntı: tamam kontrol edicez Genişletmek için tıkla ... Rambo_FT' Alıntı: Evet, haklısın. İkiside aynı olmuş. Düzeltiyorum Genişletmek için tıkla ... tamam teşekkürler ilgilendiğiniz için, düzeltildiğinde haber verirsiniz.
anılbaran' Alıntı: tamam kontrol edicez Genişletmek için tıkla ... Rambo_FT' Alıntı: Evet, haklısın. İkiside aynı olmuş. Düzeltiyorum Genişletmek için tıkla ... tamam teşekkürler ilgilendiğiniz için, düzeltildiğinde haber verirsiniz.
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Stil 1 ile aynı olduğu için Nokia 5800 Stil 2 linki yayından kaldırılmıştır. Yeniden upload edilip konuya linki eklenecektir.
Stil 1 ile aynı olduğu için Nokia 5800 Stil 2 linki yayından kaldırılmıştır. Yeniden upload edilip konuya linki eklenecektir.
Rocky_KY Üye Rambo_FT' Alıntı: Stil 1 ile aynı olduğu için Nokia 5800 Stil 2 linki yayından kaldırılmıştır. Yeniden upload edilip konuya linki eklenecektir. Genişletmek için tıkla ... upload işlemi bu gece yapılır mı ?
Rambo_FT' Alıntı: Stil 1 ile aynı olduğu için Nokia 5800 Stil 2 linki yayından kaldırılmıştır. Yeniden upload edilip konuya linki eklenecektir. Genişletmek için tıkla ... upload işlemi bu gece yapılır mı ?
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Rambo_FT' Alıntı: Şuan upload %30 ve devam ediyor. Genişletmek için tıkla ... Upload hata verdi. Tekrar uploadlıyorum. HACKERS60' Alıntı: n97 rm fm verici sorunu düzeltildimi acba ? Genişletmek için tıkla ... Bu sorun var mı yok mu bilmiyorum, ancak varsa düzeltmeye çalışacağım. Anılbaran haklı. ---------- Eklendi @ 23:15:37 ---------- Yazıldı @ 23:14:29 ---------- Boyabatlı57' Alıntı: Ekran parlaklığı düşükken aydınlık bir yere çıkınca ekran parlaklığı artıyordu Genişletmek için tıkla ... Bu yamayı yaparken zaten T.C.K v1 Final içerisine uygulamış olduğumuzu gördüm. Yani yama yapmanın bir gereği kalmadı.
Rambo_FT' Alıntı: Şuan upload %30 ve devam ediyor. Genişletmek için tıkla ... Upload hata verdi. Tekrar uploadlıyorum. HACKERS60' Alıntı: n97 rm fm verici sorunu düzeltildimi acba ? Genişletmek için tıkla ... Bu sorun var mı yok mu bilmiyorum, ancak varsa düzeltmeye çalışacağım. Anılbaran haklı. ---------- Eklendi @ 23:15:37 ---------- Yazıldı @ 23:14:29 ---------- Boyabatlı57' Alıntı: Ekran parlaklığı düşükken aydınlık bir yere çıkınca ekran parlaklığı artıyordu Genişletmek için tıkla ... Bu yamayı yaparken zaten T.C.K v1 Final içerisine uygulamış olduğumuzu gördüm. Yani yama yapmanın bir gereği kalmadı.
HakaN-06 Üye Ellerinize sağlık. 55 tane cfwyi bu kadar kısa sürede yapıp,test edip sonrada upload etmek rekor olsa gerek
Ellerinize sağlık. 55 tane cfwyi bu kadar kısa sürede yapıp,test edip sonrada upload etmek rekor olsa gerek
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi HakaN-06' Alıntı: Ellerinize sağlık. 55 tane cfwyi bu kadar kısa sürede yapıp,test edip sonrada upload etmek rekor olsa gerek Genişletmek için tıkla ... Biz Türkler bilgiye açız. Bize imkan sağlansa neler çıkıyor, herkes görüyordur ---------- Eklendi @ 23:33:57 ---------- Yazıldı @ 23:22:32 ---------- Nokia 5800 Stil 2 linki yenilenmiştir.
HakaN-06' Alıntı: Ellerinize sağlık. 55 tane cfwyi bu kadar kısa sürede yapıp,test edip sonrada upload etmek rekor olsa gerek Genişletmek için tıkla ... Biz Türkler bilgiye açız. Bize imkan sağlansa neler çıkıyor, herkes görüyordur ---------- Eklendi @ 23:33:57 ---------- Yazıldı @ 23:22:32 ---------- Nokia 5800 Stil 2 linki yenilenmiştir.
ertosun Üye n97 de tuş kilidinde problem var sanırım. Açmak için sürükleyin yazısı çok silik görünüyor, çalışmıyor. ilgilenebilirmisiniz.
n97 de tuş kilidinde problem var sanırım. Açmak için sürükleyin yazısı çok silik görünüyor, çalışmıyor. ilgilenebilirmisiniz.
M. tAHA Üye ertosun' Alıntı: n97 de tuş kilidinde problem var sanırım. Açmak için sürükleyin yazısı çok silik görünüyor, çalışmıyor. ilgilenebilirmisiniz. Genişletmek için tıkla ... stil numarasını bilirtebilir misin.(bir dene dilini İngilizce yapıp deneyebilir misin)
ertosun' Alıntı: n97 de tuş kilidinde problem var sanırım. Açmak için sürükleyin yazısı çok silik görünüyor, çalışmıyor. ilgilenebilirmisiniz. Genişletmek için tıkla ... stil numarasını bilirtebilir misin.(bir dene dilini İngilizce yapıp deneyebilir misin)
M. tAHA Üye ertosun' Alıntı: stil 1 ve stil 5 her ikisinde de sorun yaşadım. şimdi stil 3 ü deniyorum Genişletmek için tıkla ... dilini İngilizce yap. bir dene öyle aç telefonu. bakalım aynı hata vercek mi ?. ben sorunu yetkiliye bildirdim. en kısa zamanda hallolacak.
ertosun' Alıntı: stil 1 ve stil 5 her ikisinde de sorun yaşadım. şimdi stil 3 ü deniyorum Genişletmek için tıkla ... dilini İngilizce yap. bir dene öyle aç telefonu. bakalım aynı hata vercek mi ?. ben sorunu yetkiliye bildirdim. en kısa zamanda hallolacak.
kemal_gs Üye Emegine saglık ustad saydam vidgeti kaldırma yamasınıda yayınlarsan seviniriz ustad yayınlayacaktın onuda ?
Emegine saglık ustad saydam vidgeti kaldırma yamasınıda yayınlarsan seviniriz ustad yayınlayacaktın onuda ?
ertosun Üye M. tAHA' Alıntı: dilini İngilizce yap. bir dene öyle aç telefonu. bakalım aynı hata vercek mi ?. ben sorunu yetkiliye bildirdim. en kısa zamanda hallolacak. Genişletmek için tıkla ... dili ing. yaptım teli yeniden başlattim stil1 ve stil5 sorun aynı değişmedi. stil 3 dil türkçe iken problem yok. c5-03 tuş kilidi güzel çalışıyor.
M. tAHA' Alıntı: dilini İngilizce yap. bir dene öyle aç telefonu. bakalım aynı hata vercek mi ?. ben sorunu yetkiliye bildirdim. en kısa zamanda hallolacak. Genişletmek için tıkla ... dili ing. yaptım teli yeniden başlattim stil1 ve stil5 sorun aynı değişmedi. stil 3 dil türkçe iken problem yok. c5-03 tuş kilidi güzel çalışıyor.
M. tAHA Üye ertosun' Alıntı: dili ing. yaptım teli yeniden başlattim stil1 ve stil5 sorun aynı değişmedi. stil 3 dil türkçe iken problem yok. c5-03 tuş kilidi güzel çalışıyor. Genişletmek için tıkla ... tamam. denediğin için teşekkürler. sorun en kısa zamanda halledilip burdan duyurulur.
ertosun' Alıntı: dili ing. yaptım teli yeniden başlattim stil1 ve stil5 sorun aynı değişmedi. stil 3 dil türkçe iken problem yok. c5-03 tuş kilidi güzel çalışıyor. Genişletmek için tıkla ... tamam. denediğin için teşekkürler. sorun en kısa zamanda halledilip burdan duyurulur.
turkishield Üye Rambo_FT' Alıntı: Diğer stilleri denemelisin. Bir de nasıl bir fark bekliyordun? Bunları öğrenmeliyiz. Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum ama beta ile final arasında bi fark bulamadım ben farklı stiller hariç tabi..tekrar betayı yükledim bundan sonrada hep bunu kullancam heralde ⡒ ---------- Eklendi @ 01:36:22 ---------- Yazıldı @ 01:34:37 ---------- Rocky_KY' Alıntı: aynısını az önce ben söyledim düzeltecekler ---------- Eklendi @ 23:50:04 ---------- Yazıldı @ 23:48:51 ---------- konunun sonunda verilen yamalarla yazı tipini kendi istediğin gibi değiştirebilirsin Genişletmek için tıkla ... eyv. Beta çok hoşuma gitti onunla devam artık ©
Rambo_FT' Alıntı: Diğer stilleri denemelisin. Bir de nasıl bir fark bekliyordun? Bunları öğrenmeliyiz. Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum ama beta ile final arasında bi fark bulamadım ben farklı stiller hariç tabi..tekrar betayı yükledim bundan sonrada hep bunu kullancam heralde ⡒ ---------- Eklendi @ 01:36:22 ---------- Yazıldı @ 01:34:37 ---------- Rocky_KY' Alıntı: aynısını az önce ben söyledim düzeltecekler ---------- Eklendi @ 23:50:04 ---------- Yazıldı @ 23:48:51 ---------- konunun sonunda verilen yamalarla yazı tipini kendi istediğin gibi değiştirebilirsin Genişletmek için tıkla ... eyv. Beta çok hoşuma gitti onunla devam artık ©
x-scarface Üye Rambo_FT' Alıntı: Yamalar görünüp indirilebiliyor mu? Merak ettim JKRaykt söyleyince. Genişletmek için tıkla ... sitede qörünmüyor üstad oquzhn nasıl qörmüs hayret
Rambo_FT' Alıntı: Yamalar görünüp indirilebiliyor mu? Merak ettim JKRaykt söyleyince. Genişletmek için tıkla ... sitede qörünmüyor üstad oquzhn nasıl qörmüs hayret