Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu hafta belki çıkabilir. Testlerimiz henüz sürüyor ancak tüm testlerden olumlu cevap alıyorum. Son dakikalarda gelen Testerlerimizden Allah razı olsun, X6, N97, 5250 testlerinde bir sorun çıkmadı. Aynı şekilde bizim önceden kullandığımız 5230 ve 5800 testlerinde de sorun yok. Herşey hazır. Ancak N97'nin Türkçe yamasında bir aksilik olmuş, onuda giderip bu hafta içerisinde konuyu güncelleyebiliriz.

M. tAHA

Üye
Allah sizdeen de razı olsun. En yakın zamanda olumlu cevapları vermek için gerçekten sabırsızlanıyorum

Tepkiler: Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
T.C.K v1 Final yayında. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma, modları paylaşan üyelere, portları hazırlayan Binh24'e gönülden teşekkürlerimi sunarım.

Ekip olarak T.C.K v1 Final'i gururla sunarız. Güle güle kullanın, kullandıkça bizi hatırlayın.

Tepkiler: Pesimistt5
paşam naptın sen yayındamı şimdi

ogzhnoTr

Üye
Oooooh be sonunda Şu fikrimide göz önüne almalısın bence burası dolmasın yine mesajlarla

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Konu mesajlarla dolduğu sürece ilgi görüyor demektir. Sen niye istemiyorsun anlamadım

---------- Eklendi @ 20:52:25 ---------- Yazıldı @ 20:51:09 ----------

paşam naptın sen yayındamı şimdi

Ekibime bile sürpriz yaptım. Evet arkadaşlar, T.C.K ekibi bile (ben hariç) T.C.K v1 Final konusunun bu kadar erken yayınlanacağını düşünmemişti. Herkese "haftaya ancak yayınlarım" demiştim. Sürpriz tuttu çok şükür

ceyhuncu

Üye
Elinize emeğinize sağlık allah razı olsun hepinizden

Helal Olsun valla Kısa Sürede Büyük iş. Elinize Sağlık, Tebrikler

M. tAHA

Üye
hayırlı olsun çok güzel

M. tAHA

Üye
n97 mini de sıkıntılı olan varsa yardımcı olurum

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Teşekkür ederiz, güle güle kullanın Sizler için 3 aşamadan geçirdir bu CFW'yi. En son hatasız versiyonunu 5'er çeşitle sunalım dedik (gerçi 4 çeşitti, ancak en sade halini unutmuştuk).

ogzhnoTr

Üye

Evet şaşırttın bizi. İlgi görsün ama sorunlarla değil güzel tepkilerle

ertosun

Üye
Allah razi olsun N97 bi adama benzetecez sayenizde..

Elinize Sağlık mükemmel olmuş Teşekkürler

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Herşey sizlerin sayesinde, sizler için. Biz sadece vesileyiz. Duanız yeterli bize

ogzhnoTr

Üye
9 üye ve 1 müsafir konumuzu okuyor