Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

evet rompatcher sonradan yükleyebilirsin. Çevirimiçi paylaşım yeine accel switch koyduk. Çevrimiçipaylaşım yok yani

Bug ile ilgili söylediklerimi hemen düzeltiyorum, farklı bir tema effect'i uygulamıştım(dejavu) ondan kaynaklanıyormuş

Ev ekranında

(saat-tarih-tercihler ) + 5 adet ev ekranı olacağına

(saat-tarih-tercihler ) + takvim ( 2 ev ekranı büyüklüğünde ) + Favori kartvizitler + Kısayol +Müzik çalar

ekranı olabilse çok süper olurdu

çıkış zamanı ne oldu kardeş yaa

1. Sayfada yazıyor

---------- Eklendi @ 16:58:27 ---------- Yazıldı @ 16:57:54 ----------

Bug ile ilgili söylediklerimi hemen düzeltiyorum, farklı bir tema effect'i uygulamıştım(dejavu) ondan kaynaklanıyormuş

---------- Eklendi @ 16:59:26 ---------- Yazıldı @ 16:58:27 ----------

evet güzel olurdu

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Konuyu artık yavaş yavaş hazırlayayım. Bir konuda 55 CFW linki çok zor olacak

kmesne

Üye
Konuyu düzenlerken lütfen jaf dosyaları ve yapım bölümü kısacası jaf ile ilgili olan hiç bir şeyi silme lütfen

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu sonun çok yakın olduğu anlamına geliyor sanırım

Konuyu düzenleyeceğim ama taslak olarak kaydedeceğim Ama son yakın olabilir. Testlerimiz sürüyor.

---------- Eklendi @ 20:20:42 ---------- Yazıldı @ 19:00:09 ----------

T.C.K v1 Final konusu hazır. Geriye sadece telefon testleri kaldı.

kmesne

Üye
Bir sorum var stil 5 performans canavarının sürüklemeli kilit tipini stil 2 deki gibi ikonlarını stil 3 teki gibi yapabilyormuyuz bi ara resimlerini paylaşmıştın

---------- Eklendi @ 23:39:52 ---------- Yazıldı @ 23:30:15 ----------

Nasıl yapabilceğim hakkında bilgi verirmisin yani stil 5 de performans yaratayım derken görsellik çıkarmışsınız da

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yapılabiliyor ancak performansı düşürür. Nasıl yapılacağını gösteren video hazırladım.

Yapılabiliyor ancak performansı düşürür. Nasıl yapılacağını gösteren video hazırladım.

furkan zaten menu düzenlerini tuş kilidi çeşitlerini bide icon çeşitlerini yayınlarsan zaten biz isteidğimize bunu sokarız ve bu süper olur

ceyhuncu

Üye
Hadi arkadaşlar yayınlayın artık şu finali sabırsızlıkla sizleri bekliyoruz

ogzhnoTr

Üye
Hahah ne guzel soyledin Aksaklik olmus arkadaslar bekleyin bi kac gun.

T.C.K Finali ne zaman çıkar bekliyoruz Bu hafta çıkabilir mi