Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

ogzhnoTr

Üye
s^3 e geçme gibi bi hava seziyorum. Bi saniye furkan abinin sigarası kokuyor. içilmeyecek o sigara demiştim.

ogzhnoTr

Üye
Oğuzhan'ın geleceğini nerden bildin

---------- Eklendi @ 22:45:58 ---------- Yazıldı @ 22:45:19 ----------

5230 yanarsa geri dönüşümsüz olarak mecburen yeni telefon almalıyım. O da S^3 olacak
burdan ağrıya fırlatırım telefonu test edersin sonra orjinali yükler tekrar bana fırlatırsın telefonu olmazmı ? hayal gücüm berbat

Furkan bu T9 türkçe kelimeleri ekledinmi acaba güzel kardeşim

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sen telefonunu bana maille yolla. Ben onu ekten indirir yazılımı yükleyip sana geri yollarım

---------- Eklendi @ 22:52:37 ---------- Yazıldı @ 22:50:14 ----------

Furkan bu T9 türkçe kelimeleri ekledinmi acaba güzel kardeşim

Eklenmiyor, kaç yöntem denediysem hepsi boş çıktı. Bende çareyi, T9'u hafıza kartına almakta buldum. Eğer T.C.K v1 Final'i yükledikten sonra Predic klasörünü silmezsen, T.C.K'nın diğer tüm versiyonlarınıda T9 hafıza kartına gidecek şekilde yapacağız, flaş atsan dahi sonradan eklediğin kelimeler kalıcı oluyor. Hafıza kartındaki predic klasörünün yedeğini alarak biçimlendirirsen daha iyi olur.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Espiri yapmaya çalışmıştım sadece, başka suçum yok

ogzhnoTr

Üye
Espiri yapmaya çalışmıştım sadece, başka suçum yok
Arkadasimin bana dedigi gibi diycem : sus operim

---------- Eklendi @ 00:07:14 ---------- Yazıldı @ 00:06:41 ----------

Hehehehe 400. Sayfanin ilk mesaji hahahahah

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet, 400. sayfamızda oldu . Mesaj kasmadan bu kadar sayfa olması ayrı bir gurur verici nitelik.

mstf_l

Üye

Orda zaten sizin telefona sonradan yüklenen programların autostartları yok mu zaten. Jbak tm, rpp gibi. Yani bunların autostartlarını iptal etsek yine aynı sonuca çıkmaz mı

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İşte autostart dediğin programlar zaten iptal. Mesela, T.C.K v1 Beta 3'te rompatcher bile (bunda da yok) yok ama ram performansı yine de yükselmiyor.

Bu arada rehber ve ses komutları başlangıçta açıldığı halde böyle yüksek ram gördüm.

ogzhnoTr

Üye
Ram konusu gercekten iyi oldu ama telefonu olu maymuna benzetmek gerekicek

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yok yaw o kadar değil

Anna, belle, N8 vs. ikon paketleri kesinlikle telefonun ağırlaşmasına neden oluyor. Kinetik kaydırma kasıyor, ram azalıyor bu da pile yansıyor.

ogzhnoTr

Üye
Xplorerda D: yaziyor ya bilgisayardaki gibi format attiktan sonra ordada kalirmi acaba ?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kalmaz. D geçici depolama diskidir.

---------- Eklendi @ 09:12:07 ---------- Yazıldı @ 09:11:45 ----------

Önbellekte denebilir. Tam çözmüş değilim.

ogzhnoTr

Üye
Ben ram diye biliyorum cunku ram hafizasiyla oranin hafizasi surekli degisiyor ve hep ayni degerde gidiyor. Ustelik Rampatcher'in patchler aktif edildiginde bir kisim dosya oraya gidiyor.

mstf_l

Üye

Bi tavsiye verebilirmiyim. Bence Fw'ye Jbak taskman kurun tek autostart onun olsun, açılışta screensaver, autolock, anykey gibi sistem uygulamalarını kapatmaya ayarlayın. İsterse kullanıcı kullanacağı program cıkarır kapatma listesinde.
Yani telefonu kilitlemeyen birine autolock yada ses komutlarını kullanmayan birine açmaya gerek yok bence

Ne dersiniz.

---------- Eklendi @ 10:27:31 ---------- Yazıldı @ 10:25:28 ----------

Kalmaz. D geçici depolama diskidir.

---------- Eklendi @ 09:12:07 ---------- Yazıldı @ 09:11:45 ----------

Önbellekte denebilir. Tam çözmüş değilim.

D'dekiler telefonu kapatıp açınca silinir.
C'dekiler salt okunursa soft formatta silinmez
Y'dekiler kullanıcı silmedikçe isterse fw atsın silinmez

Tepkiler: Silinen Üye 94869