Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Onlara olması zor da 3310 a yapılabilir mi ki

Kardeş ben yükledim kurulumun en başında hata verdi sonra devam etti kurulum tamamlanırken hata yazısı çıktık Usbden çıkardım reset attım telefona simdi bu cwfyi kullanıyorum bi sorun olur mu ? birde birdaha ki cwf de t9 geliştirir misin şimdiden

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
T9 bunda niye böyle zayıf bilmiyorum ama geliştirmem mümkün değil. Ama üzerinde küçük bir çalışma yapıyorum ama faydası olmuyor.

CFW yüklenmiş, sorun yok.

kemal_gs

Üye
Ustadım ne zaman uploada gecersiniz merakla bekliyoruz ..

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
C6 portları C5-03 için yapılamıyor. Yapılsaydı bizde C5-03'e yapardık.

killer78

Üye
admin bu bütün Stillerin 4x3 menü düzeni olacak değilmi? 4x4 te simgeler çok küçük kalıyor ya

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hayır, stilin ne anlamı kalır öyle. Hepsi değişik.

killer78

Üye
3. stili 4x3 kullanmak isteyenler ne yapacak o zman

---------- Eklendi @ 17:01:15 ---------- Yazıldı @ 17:00:10 ----------

stil 1 deki hesap makinesi hala bozuk

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kardeşim daha kullanmadan bozuk falan diyorsun. Öncelikle; stil 1 beta 3'ün görselini taşıyor. İçinde çok fazla düzenlediğim kısımlar vardı. Atmadım stil 1 yaptım. İstemezsen stil 2,3,4,5 kullanırsın.

Menü düzenini 3x4 olarak kullanmak isteyenler için yama hazırlıyorum. Bu yamaların nasıl uygulanacağını gösteren videolarda hazırlıyorum.

Sen taa arka sayfalardaki stilleri görebiliyorsun da, ondan sonraki yorumları okuyamıyor musun

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İşte T.C.K v1 Final Stil 5'in son yapılanlardan sonra ram performans bilgisi:

Bu bir dünya rekoru

---------- Eklendi @ 20:08:53 ---------- Yazıldı @ 20:03:28 ----------

Yazmayı unuttum. Bu boş rami yakalamak için yapılanlar:

- Yeni starter*.rsc düzenlemeleri yapıldı.
- C6 ev ekranı bütün widgetleri kaldırıldı (profil dahil).
- C:\Private\101f875a silindi.
- Menü kapatıldı (Menüdeyken Seçenekler/Çıkış yapıldı).
- Tema efektleri zaten kapalı.

72 MB RAM, telefonun ilk açılışında, Ramblow'a basılarak görüntülendi.
64 MB RAM, telefon açıldıktan sonra, menüde gezilip, Rehbere falan girilip, tüm bunlardan Seçenekler/Çıkış yapılarak çıkıldıktan sonra ev ekranında iken Ramblow açılıp, TEMİZLE işlemi yapıldıktan sonra elde edilmiştir.

Ayrıca, Rehber ve Menü açıkken, menüde gezerken boş RAM 60 MB, menü kapatılınca 62 MB boş ram elde ediliyor.

kmesne

Üye

Yeni starter*.rsc düzenlemeleri yapıldı. Derken gelince bütün cfw lerde mi olacak kendine özel mi yaptın

Bir de merak ettim C:\Private\101f875a silindi. bunu derken burdaki dosya normalde ne işe yarıyor ve x-plore ile mi siliniyor ?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
starter*.rsc düzenlemeleri tüm stillerde geçerli olacaktır. Kendime özel yapmadım.

101f875a klasörü, başlangıçta bazı dosya uzantılarını çalıştırıyor. Gereksiz sayılabilecek nitelikte. Çok program kurulduğunda, silinince ortalama 5 mb RAM alanı açılıyor.