Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hee senin test önemli tabi Kinetik kaydırmada kasmalar Stil 5'te yok gibi

---------- Eklendi @ 13:08:51 ---------- Yazıldı @ 13:04:40 ----------

Şimdi de sıra ekran görüntülerinde:

Stil 1:

Stil 2:

Stil 3:

Stil 4:

Stil 5 (Performans Canavarı):

kmesne

Üye
Stil 2 yi çok beğendim

Maynard

Üye
stil 5'te web ve haritaları ayrı klasör yapabilirseniz güzel olur. ikon paketi atınca oluyor da orijinalde olmuyor. menü düzeni yatayda 6x2 olsun bence.

virus19

Üye
sitil 3 ağzımı sulandırdı

fixana1

Üye
Rambo. Ustam, aramıza geri döndüğüne, nasıl sevindiyimi anlatamam. Uzun zamandır, Symbian bölümüne bile bakmıyorum. Ama ben senin geri dönmeyeceyini sanıp, Nokia 5800 XpressMusic, olan telefonumu sattım, ve Android platformlu OS-a, geçmeye karar verdim. Ama senin dönme şerefine, maddi durumum iyi olduğunda, kendime bir Nokia 5800 XpressMusic, aramaya başlayacam. Allahu Te^ala sizleri utandırmasın, ve yardımcınız olsun, T.C.K. Ekibi, başarılarınızın devamını, kalpten olan içtenlikle diliyorum.

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
stil 5'te web ve haritaları ayrı klasör yapabilirseniz güzel olur. ikon paketi atınca oluyor da orijinalde olmuyor. menü düzeni yatayda 6x2 olsun bence.

Web ve haritalar zaten klasör değil, direkt uygulamadırlar. İstediğin ikon pakedini kullanabilirsin. Menü düzeni zaten dediğin gibi.

Bir de düşündüm de Stil 2 de sürükleme oku ios tarzı ve siyahın üzerinden biraz karmaşa yaratıyor daha koyu bir renk olsa olurmu ?

Modu yapan öyle yapmış. Görselini düzenleme şansım yok

5800'ı benim yüzümden sattığına üzüldüm Dua ve desteklerin için Allah razı olsun. Umarım dilediğin gibi bir telefon bulursun

gerçekten çok güzel olmuş kardeş fakat stil 3 teki 4x5 menü düzeni biraz karmaşık olmuş onu halletsen.çünkü ben kullanırsan stil 3 ü kullanırım çünkü hem icon paketi olsun hem c5 tuş kilidi olsun çok güzel

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Böyle isteklere kapalıyız. Nedeni şu: Her stilde 5 değişik özellik var. Bu 5 değişik özelliği 5 stile dağıtırsak; telefon başına 25 CFW oluyor. 25'i 11 ile çarp. Sonucu korkunç. Bu kadar CFW hazırlanamaz.

Ama yinede isteyenler kendileri yapsınlar diye yama hazırlayacağız. Yamaların nasıl uygulanacağını anlatan kısa bir yazıda konuya ekleyeceğiz. Yani, 4x5 menü istemiyorsan, 3x4 veya hoşuna giden diğer menü düzeni yamasını kullanarak istediğini elde etmiş olacaksın.

rambo profil widgetine arkaplan atmak icin de bi yama versen

tayo01

Üye
Rambo Bi İsteğim Var N97 Port buldum ama İngilizce Türkçeye nasıl ceviricem Sölermisin?

eğer sen bize nasıl yapacağımızı anlatırsan hallederim final çok güzele benziyor 4 gözle bekliyorum

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yamanın nasıl uygulanacağını videolu anlatımla göstereceğim.

kmesne

Üye
Stil 5 in Kinetik kaydırma ve ikonlarını kendimi değiştirebiliyormuyuz tema yardımıyla ?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tabii ki. Black Anna ve Jai Hind temalarıyla denedim. Bütün simgeler değişti.

---------- Eklendi @ 18:41:16 ---------- Yazıldı @ 18:40:46 ----------

Kinetik kaydırma kısmını anlamadım Hxpatcher kullanarak kinetik kaydırmayı da değiştirebilirsin zaten.

stiil 5 e c5-03 tuş kilidi ve 4x5 menu olayı attıkmı tamamdır

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Orası size kaldı Maşallah yazılımı maket gibi yaptık İstediğiniz görselini değiştirebiliyorsunuz

kmesne

Üye

Yani n8 tarzı kilit diyorum 5. Stil (performans) ondaki sürgülü kilit orjinal fw gibi ben onu beğenmiyorum değiştirsem demiştim