adresinden navifirm'i indirip çalıştıracaksın.
2) Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi aynısını yapacaksın. En son Browse'ye (kırmızı işaretli) tıklayıp dosyaların kaydedileceği konumu seçip, sonra Download'a (kırmızı işaretli) tıklayacaksın. Download bittiğinde inen tüm dosyaları aynen flaşlayacaksın.
Tuhaf bir sorun. Telefonsal olduğu çok açık. Hafıza kartını biçimlendirip hard format atmalısın.
Bu arada, Beta 3 linkleri hâlâ konuda. Final çıkmadı. Bir anda konuya diğer günlere oranla daha fazla mesaj gelmeye başladı. Final gelmeden böyle yoğunluk oluşuyorsa, finali hayal bile edemiyorum
Tuhaf bir sorun. Telefonsal olduğu çok açık. Hafıza kartını biçimlendirip hard format atmalısın.
Bu arada, Beta 3 linkleri hâlâ konuda. Final çıkmadı. Bir anda konuya diğer günlere oranla daha fazla mesaj gelmeye başladı. Final gelmeden böyle yoğunluk oluşuyorsa, finali hayal bile edemiyorum
kardes nokıa 5230a ykledm cfw yı beğendm fakat bu ram acılısta 52mb oluyo sonra 40larda 35lerde gezıyo normalmi? Ve fazla nette dolaşınca arka kapak biraz ısınıyo ve soguk yerde ekran çzgi çzgi oluyo normalmi
Tema falan ellemedim. Senin verdiğin Speedy performans modlarından başka ek hiçbir ayar yapmadım. Kinetik kaydırma da düzgün bu versiyonda. Sanırım 5. çeşit değil, performans adını koyacağım
Çeşit kelimesi yerine Stil kelimesi kullanmayı uygun buldum. Stil 1, Stil 2, ... vs.