Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

south

Üye
Bu güne kadar rastladığım en profesyonel CFW çalışması. Symbian S60 V5 sistemli bir cihaz kullanmıyorum ama konuyu iyi okudum. Hem harika bir iş çıkarılmış, hem de iyi bir klavuz hazırlanmış. Symbian Edit hayatınızda başarılar dilerim. Ellerinize, yüreğinize sağlık.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Sana inat rofsu didik didik edicem sonra maxicepin veritabanını bozucam ve linkleri değiştiricem herkesin telefonu çökecek

Elimizden geleni esirgemiyoruz. Düşüncelerin için çok Siz değer vermeseniz böyle konular çıkmayacaktı. Teşekkürler

---------- Eklendi @ 16:54:43 ---------- Yazıldı @ 16:43:08 ----------

Bu arada

Bu ne? 109 kez indirmişsiniz. Hayırdır? 393 byte'lık dosyayı ne yapacaksınız

ogzhnoTr

Üye

merak ettim bende indiricem

---------- Eklendi @ 18:25:36 ---------- Yazıldı @ 18:24:11 ----------

içi boş değil ama gereksiz gibi duruyor

weejass

Üye
CMT oturum sonlaniyor...
CMT Sifirlandi...
Tamamlaniyor...
MCUSW: ()
APESW: ()
VersionSW: ()
Ürünkodu:
Test modu ayarlari...
HATA! ISLEM IPTAL!
TAMAM

Orjinal Hackli FW (Rambo kardeşimiz paylaşmış) yüklerken karşılaştım. Yardımlarınız gerekli arkadaşlar.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Telefonun pilini çıkar tak.

---------- Eklendi @ 17:53:19 ---------- Yazıldı @ 17:52:50 ----------

Yavas coktur cokturen yerlerin agriyacak

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Telefonun pilini çıkarıp taktıktan sonra açmaya çalıştın mı?

weejass

Üye
Evet. Hard format açılmış gibi ülke vs sordu. Telefon şuan öyle duruyor. Senin paylaştığın hackli orjinal fw ile aynı sürümde ama hacksiz sürüm var bende. Aynı sürüm diye mi veriyor hatayı artık niye veriyor bilmiyorum.

rambo telefonumu garantiye götürmem gerekiyor ve bunun için orjinal fw yi yüklemem lazımmış fakat bir türlü çalışan orjinal fw yi bulamadım telefonu bilgisayara bağlayıncı nokia suite telefonu okumuyor.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Tamam işte. Telefon açılıyor sonuçta. Bunun kalıcı çözümü bu adreste.

Bu hatanın sebebi son çıkan Nokia Suite.

rambo telefonumu garantiye götürmem gerekiyor ve bunun için orjinal fw yi yüklemem lazımmış fakat bir türlü çalışan orjinal fw yi bulamadım telefonu bilgisayara bağlayıncı nokia suite telefonu okumuyor.

Bu adresteki konudan uygun olanı indirip aynen CFW flaşlar gibi flaşla.

---------- Eklendi @ 18:27:02 ---------- Yazıldı @ 18:26:24 ----------

bak elinde benim eski nokiamla aynı o telefon var iyi bakmaz yere düşürürsen gelip senin çıranı yakarım. Furkan abi aynısı senin içinde geçerli

Biz düşürelim sende yak

ogzhnoTr

Üye

O telefon yere düşmeyecek uleen. Sigara içmek yasak

arkadaşlar bendeki yazılım v52.direk v52'nin üzerine kurabilirmiyiz,sorun olurmu?teşekkürler...

ogzhnoTr

Üye
Yasaaak ! Bu arada yeri değil ama sigara içiyomusun ?

İndirdim flashı attıktan sonra test mode,local mode..vb mode lerin çıkması lazım ama onlar tam çıkçakken ekrana birşeyler oluyor ve renkler kayıyor sonra jaf hata veriyor telefon hiç açılmıyor.Sadece orjinal hackli cfw ile bu t.c.k cfw sinde sorun olmadı verdiğin adresteki cfw de oldu.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

V51.6 kullanıyorsun o zaman? Eğer öyleyse navifirmden V51.6.002'nın orjinal dosyalarını indirip flaşla.

arkadaşlar bendeki yazılım v52.direk v52'nin üzerine kurabilirmiyiz,sorun olurmu?teşekkürler...

Telefonunu V60'a yükseltmiş olacaksın. Kabul ediyorsan direkt buradaki CFW'yi yükleyebilirsin.

Yasaaak ! Bu arada yeri değil ama sigara içiyomusun ?

Sitede içiyorum

ogzhnoTr

Üye
Tamam tıp okuduğunu unutmuşum bu arada

evet v51 lerde sorun yok.Rica etsem navifirm dosyasının linkini verir misin?