Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Öğrencilik

---------- Eklendi @ 19:33:40 ---------- Yazıldı @ 19:33:22 ----------

Bulduğum yeni yöntemler sayesinde işimi hızlandırabiliyorum.

ogzhnoTr

Üye
Oğuzhana iphone vermişler nokiam nokiam demiş of ne edecem ben

virus19

Üye
birşey soracağım resim atıyorum telefona resimler galeride kırık olarak görünüyor sebep nedir

virus19

Üye
eee ne yapmalıyım tekrar mı atayım resimleri ?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Resimler bozulmuş, tekrar at. Eğer çözülmezse hafıza kartını biçimlendirip tekrar dene. Bazen attığın resmi telefon önizlemede kırık gösterir, açtığında açılır. Tuhaf bi durum.

virus19

Üye
açtığında da açılmıyor teşekkür ederim

ogzhnoTr

Üye
Bir yerde sorun oluşmuş olabilir. Genellikle telefonu bilgisayara depolama modunda bağladıktan sonra, windowstan Çıkar demeden direkt telefonu çıkarınca bozulabiliyor.

Garantideydi değil mi?
evet garantideydi yaptırdım kullandım 1 ay haberin yokmu senin cfw yükledim ama işte blackberry ye geçtik aah ah

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
açtığında da açılmıyor teşekkür ederim

Hafıza kartına bilgisayardan erişip aynı resimleri açtığında açılıyor mu? Eğer onda da açılmıyorsa, kesin dosyalar bozulmuştur. Dediğim gibi bir durum olmuş.

evet garantideydi yaptırdım kullandım 1 ay haberin yokmu senin cfw yükledim ama işte blackberry ye geçtik aah ah

Takip edemediğim zamanıma denk gelmiş. Neyse geçmiş olsun. Telefonun gitmiş sen hâlâ bu konuyu takip ediyorsun değişik bi durum Takip edersen çok "of"larsın

virus19

Üye
resimler bilgisayardan açılıyor dosya yöneticisindende açılıyor galeriden açılmıyor ama kırık çıkıyor sildim tekrar attım formatta attım yok açılmıyor açılan önceden açılan resimler bile kırık gösterir oldu

FURKAN ım bi önerim var kabul edersen sevinirim kardeşim bazı modlar yüzünden diğerlerinde gözümüz kalacak bu tür kafa modları diğer 5 çeşitde uyumlu halde ek olarak yayınlarsan biz rofs a gömeriz anladınmı kardeşim
1-basmalı c5-03 tuş kilidi
2-1-Galeri ve Müzik klasörü E de istediğimiz görmek için private/10202be9/101FFCD2 bu dosyadaki dizin değişikliği yeterlimidir.

ogzhnoTr

Üye

Gitmedi duruyo ama ben kullanmıyorum ben kullanmıyorum derken başkası kullanıyor Olsun telefon elimde olmasada ben dosyaları iniricem

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Final'den sonra yamalar yayınlayacağım. Bazıları direkt kurulabilir olacak (sis dosyası), bazıları ise Rofs'a gömülmesi gerekecek. 2. dediğin doğru ama bazen yetersiz kalıyor.

Gitmedi duruyo ama ben kullanmıyorum ben kullanmıyorum derken başkası kullanıyor Olsun telefon elimde olmasada ben dosyaları iniricem

İyi tamam, indir ama fazla kurcamala telefona kuramadın diye

fURKAN c5-03 tuş kilidini hepsine uygulayabilirz zaten değilmi birde menu düzenlerini yayınlarsan istediğimizi uygular öyle kjullanırız 4x4 menu mesela

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yamalar da yayınlayacağım. Dediğin gibi olacak zaten. Uyumlu kendi yaptığım yamalar olacak.

ogzhnoTr

Üye
Sana inat rofsu didik didik edicem sonra maxicepin veritabanını bozucam ve linkleri değiştiricem herkesin telefonu çökecek