Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

başka yazılım yüklersin yada orgınale dönersin

adem_94

Üye
müzik çalardan sarkı silince programdan atıyor ve dokunmatik ekran kilidini sfazla indirdiginde kilid geri acılıyor...

lgkg300

Üye
Konuyu baştan aşağı inceledim. hakikaten bir emek harcanmış, emeğine sağlık kardeşim çok güzel olmuş. daha önce paylaşmış olduğunuz c6v4 temiz portu kullanıyorum. bunu deneme fırsatı bulursam denerim

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
müzik çalardan sarkı silince programdan atıyor ve dokunmatik ekran kilidini sfazla indirdiginde kilid geri acılıyor...

İlk sorun için; Müzik Çalar 15.2'de bu sorun var. Bu yüzden müzik çalar modunu kullanmayacağız.
İkinci sorun için; çözümü yok, C6'ların genel sorunu.

Rica ederiz

ogzhnoTr

Üye
yanlız şöyle bişey var. küçük bi yükseltme ile c6v42 kullanıcaz diyosunuzda modlar uymayabilir. yani hata çıkarabilir. bence siz c6v42 beta 4 çıkarın

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kardeşim ofw dahamı iyidir sence mesela opera mobile de hafıza hatası vermiyormuş galiba

OFW bildiğin orjinal firmware'nin düzenlenmiş halidir. Orjinal firmware zaten hatasız. Ancak C6 gibi widget destekli ev ekranı yok. Opera Mobile tüm versiyonlarda ve FW'lerde hafızayı doldurur sen merak etme

----------Eklendi @ 15:46:43 ---------- Yazıldı @ 15:45:45 ----------

Vay be ne konu kıskandım sizi şimdi

Daha ne projelerimiz var

ogzhnoTr

Üye

Vay be ne konu kıskandım sizi şimdi

Sende bu kadar kaliteli cfw çıkar seninde olur

Bu foruma başladığımdan beri sürekli furkan abinin cfw sini kulandım başka bi tane kullanmak aklımdan geçti ama aldatıcakmış gibi oldum

finali merakla bekliyorum finalde 4x4 menu düzeni olsa bana yeter

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Finalde 3x4, 4x4, 4x5 dikey menü düzenleri olacak. Tümünde yatay menü düzeni 6x2 olacak.

2.ci ev ekranı boş demişsinizde benim bir kaç sorum olcak:
1)2. ev ekranına başka bi duvar kağıdı koyabiliyormuyuz
2)2. ev ekrannınada widget eklenebiliyomu

hayır ikisindede aynı duvar kagıdını kullanabiyoruz. 2. ev ekranına widget eklenemiyor malesef

Tepkiler: prorespect