Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hataları tespit için zahmet gördüğün teşekkürler

Maynard

Üye
fontu değiştirmeniz mümkün mü final sürümünde? ana ekrana koyduğum widgetlarda sorun çıkartıyor. okunmuyor pek.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet. 4 çeşit yazı tipi, tuş kilidi, menü düzeni kullanacağız. Varsa başka alternatifler, tümünü kullanacağız. Yalnız çaprazlama yapmayacağız. Yani;

- 3x4 dikey menünün hem sürüklemeli hem dokunmatik tuş kilidi olmayacak. Biz ne önceden koymuşsak o olacak.

Eğer çaprazlama yaparsak 20-30 çeşit çıkar. Üstesinden gelemeyiz.

Maynard

Üye
Tabi öyle olması daha doğru olur. Seçenek olması güzel ama abartmamak lazım

strokee

Üye
final sürümü ne zaman cıkacak rambo kardeş birde x6-00 kullanıyorum hard format attım yine seceneler cıkmıyo orjinal sürümde cıkıyo bildirmek istedim saygılar sgolun calışmalarda başarılar

vefad

Üye
ben 5800 a yükledim her şey güzel ama müzik çalar da sorun var müzikleri açmıyor kütüphaneyi yenile diyorum yine bişy yok hafıza kartından direk giriyorum oradan açıyor ??

ben 5800 a yükledim her şey güzel ama müzik çalar da sorun var müzikleri açmıyor kütüphaneyi yenile diyorum yine bişy yok hafıza kartından direk giriyorum oradan açıyor ??
karta + tele format at . Arıca muzikleri e/music klasörüne at

vefad

Üye
karta ve telefona format attım ardından e\music klasörü yoktu ben ekledim ve yine aynı sorun müzik yok!

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hafıza kartında aynen şu isimle klasör oluşturman lazım: Music.

sayfer

Üye
c5-03 için yokmu ???

Maynard

Üye
qt yüklerken pips open c++ kısmında hata veriyordu beta1 ve beta2. şimdi beta3'ü deniyorum onda da aynı hata var. dm de ovi maps 3.06 varsa onu nfc ile silin demişler. nfc ile kaldırıp öyle flaşladım sorun kalmadı. sanırım bir uyumsuzluk var ikisi arasında.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Qt kurulumda hata verebilir, devam ettirince kuruluyor ve Qt isteyen uygulamalar çalıştırılabiliyor.

Mağazadan uygulama yüklerken hata vermiyor.

Qt hatasını Ovi Maps 3.04 ile de test ettik, aynı hata mevcuttu. Bir yama ile sorunu hallettik.

----------Eklendi @ 11:03:44 ---------- Yazıldı @ 11:02:48 ----------

c5-03 için yokmu ???

Yok.

Maynard

Üye
bir de ovi mağazanın tarayıcı versiyonu değişik açılıyor. ne kategoriler var ne de arama kısmı. kullandığım diğer yazılımlarda vardı bunlar. ayrıca telefonu c6 olarak görüyordu şimdi 5230 olarak görüyor. onunla ilgisi olabilir mi?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tüm telefonların orjinal kimlikleri eklendi. O yüzden olabilir.

fatihptc

Üye
ben eksik olarak 5250 de ovi magaza güncel değil
bide cihazı güncelleme yapmak istediğinizde zaman dilimi güncellemesi 3.0 diye bir güncelleme çıkıyor şu an bunları buldum

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ovi mağazayı gömemeyiz, gömersek o da sorun çıkaracaktır. Güncelleme yap daha iyi