Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

bende yok belki rambo da vardır

peki

----------Eklendi @ 22:44:29 ---------- Yazıldı @ 22:41:10 ----------

bende aynısını istiyorum zaten kardeş

esqalsiz

Üye
kardeş kendin mod la bu cfw yi adam on numara yapmış ekleme çıkarmayı kendin yap çok basit rambo nun arşivi var forumda

bunu yazsam iyi olacak hatırlatma amaçlı fw hatasız diyebilıriz T.C.K v1 Beta 3 İle Çözülen Sorunlar

- İkon destekli tema kullandığınızda tüm ikonlar temaya göre değişiyor.
- Rehbere erişim hızlandırıldı.
- File Browser ve bunun gibi programlar kurulurken dahili bileşen hatası vermiyor.
- Tuş kilidi titreşimi geri eklendi.
- Qt hatası tamamen çözüme kavuşturuldu. Ovi mağazadan sorunsuzca uygulamar yüklenebiliyor.
- Müzik çalar içerisinden 'sil'me hatası, şarkıları görmeme sorunu, ev ekranına atma sorunu çözüme kavuşturuldu.
- Telefonun kırmızı (no) tuşuna basınca programları kapatmıyor, ev ekranına atıyor. Böylece programlar arkaplana atılmış oluyor.
- Dokunmatik titreşimi hissedilebilir seviyeye (2. seviyeye) çıkarıldı.
- Güç düğmesine basınca programları ve aramaları kapatıyor.
- Mesaj uygulamasında bazı simgeler yanlış atanmıştı. Bu sorun tamamen çözüldü.
- Kulaklık takıldığında, ekrana seçenekleri çıkacak.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Değişik istekler var Finalde tüm istekleri karşılamaya yönelik CFW çeşitlendirme yapacağız. Ancak isteklerin kesinleşmesi lazım. Sadece rehberin arkaplanda çalışmadığı ve tuş kilidi titreşiminin olmadığı bir versiyon hazırlarsak ve bunun gibi çeşitleri kombinasyon halinde sağlarsak 100 lerce çeşit çıkar.

Finalde sadece 4 çeşit CFW çıkacaktır. Ona göre seçimlerinizi iyi yapın.

polik123

Üye
1milyon dolarlık Program Yapıyorsunuz Ama Seçenek... Falan Gibi Şeyler NE hocam ya

polik123

Üye
Sen bana bağış yap symbianı bastan yazarım ashdglasdl

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
1 milyon dolar bağış yapsalar Nokia'yı satın alır bütün kullanıcıların çektiği eziyetlere son verirdim

kmesne

Üye

Bence omegadaki gbi performans pil standart modları olsun bunun yanında görsellik kalite veya işlevsellik lerden biri olmalı

Fakat bu modlar için telefonun önemli özelliklerinden ödün verilmemeli yani performans yada pil için müzik kamera vb. Gibi önemli özelliklerden ödün verilmemeli

tabii

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Teklif verdim bile bağış bekliyom

----------Eklendi @ 23:50:54 ---------- Yazıldı @ 23:49:35 ----------

Performans ve pil bir arada bulunamaz. %50 pil %50 performans ancak en idealidir. Onun dışında mutlaka biri baskın gelir.

müzik kütüphanesi yenilediğimde hafıza kartındaki müzikleri bulmuyor.

Arkadaşlar öncellikle emeğinize sağlık benim bir sorum olacak son yaptığınız beta3 ün kilit kodu kaç?açılırken kilit kodu soruyor da !

Rambo kardeş
genel olarak soruyorum sorun diye değil bilgi edinmek için teli açıyorsun atıyorum 50 mb ram var ramblow da kullanıyorsun bir kaç birşey 30 mb ye düşüyor rmblow la şıkıştırp bütün uygulamalrı kapatsan bile asla 50 mb olmuyor