Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

kmesne

Üye
Deniyorum da ilk sayfada jaf kurulum yönergelerini kontrol edermisin win7 64 bitim fakat sanki yönergeler karışık x86 ya kurup sonra normal program filese atmak saçma geldi bir iyice kontrol etsen ?

Veya buraya win 7 home premium 64bit için kurulum aşamalarını yazabilirmissin zahmet olmazsa

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Kimi XP kimi Vista kimi Windows 7 kimi de bunların 64-bit versiyonunu kullanıyor. En temiz anlatım bu.

x86 klasörüne kurduktan sonra kopyalamazsan çalışmıyor. Kendim denediğim için söylüyorum. Program 64-bit uyumlu değil ve sadece normal Program Files klasörünü okuyor.

kmesne

Üye
Direk program filese kurayım ? Ya rica etsem w7 home premium64 bitin anlatımını yazsan ?

esqalsiz

Üye
allah ızin verirse baba c6-01 e geçiyor

Kimi XP kimi Vista kimi Windows 7 kimi de bunların 64-bit versiyonunu kullanıyor. En temiz anlatım bu.
kardeşim genel olarak soruyorum sorun diye değil bilgi edinmek için teli açıyorsun atıyorum 50 mb ram var ramblow da kullanıyorsun bir kaç birşey 30 mb ye düşüyor rmblow la şıkıştırp bütün uygulamalrı kapatsan bile asla 50 mb olmuyor

soylemeyi unttum telefonu acinca rehber kendiliginden arkaplanda calisiyor umarim boyle kucuk hatalarla karsilasmayiz bir dahaki surumlerde...

hata degil bilerek yapılan bişi . Bi arkadaş konuda öyle istemişti. Israr çok oluncada biz de bilerek hızlı açılması için öyle yaptık

oylemi cok ozur dilerim ama bunlari istemeyenler icinde bir ek surum cikarsaniz olmaz mi????

mesela tus kilidi titresimi olmayan arkaplanda acik uygulama olmayan surumler... SUPER OLURDU!!!!!

yaw anil yada rambo tck black theme cok hos fakat seffaf profil widgeti hosuma gitmiyor orjinal versiyonunun linkini yada adini bana pm atabilir misiniz

esqalsiz

Üye
widget saydam olmasın diyor arkadaş s^3 havası veriyor ama şeffaf iyi sadece saat normal olsa iyi

----------Eklendi @ 22:39:55 ---------- Yazıldı @ 22:38:41 ----------

bu nasıl bir türkçe saat hariç diğerleri saydam olsun demek istedim