Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Carino

Üye
Sevgili Anılbaran;
Widget sorunu kendi kendine düzeldi.. Ancak başka bi durum var, gelen aramalarda "Açmak İçin Sürükleyin" kısmı "Tuş Kilidi"ndeki renk gibi devamlı siyah kalıyor, "Cevap vermek İçin Sürükleyin" kısmı normal ama diğerinde renk sorunu var... Bunun dışında gayet güzel bi cfw, sizi ve sizin adınıza ekibiniz tebrik ederim...

evet tuş kilid renginden kaynaklanıyor . Bir sorun degil aslında ama final de tuş kilidi çeşitliligi bol olacak o zaman daha iyi olur ,ayrıca rica ederiz

turbolog

Üye
Bence "Bağış yapın" linkini PayPal logolu yanarlı dönerli yapın da atlamasın millet. İsteyenin bir yüzü kara sonuçta

yaw beta3 yükledim yinede sohbet isini halledemedim yükleniyor diyor acılmıyor
birde müzikcalardan sil deyince önceden silmeyip menüye atıyordu simdide müzik klasörüne atıyor hayır silip atsa tamamda silmiyor ki dürzü

Rocky_KY

Üye
Otomatik zaman yenileme özelliği çalışmıyor, umarım bir sonrakinde düzeltirsiniz.

versene şu formulü

uzun biraz forumda var bir sürü anlatım

----------Eklendi @ 17:42:24 ---------- Yazıldı @ 17:41:34 ----------

sohbet sorunu nedir

sohbeti acıyorum yükleniyor diyor öyle kalıyor acmıyor kardeş

bende rom patcher yok bu normalmi artık gerek kalmadımı ona noldu

sohbeti acıyorum yükleniyor diyor öyle kalıyor acmıyor kardeş
bende bi sorun yok

----------Eklendi @ 18:04:44 ---------- Yazıldı @ 18:04:01 ----------

bende rom patcher yok bu normalmi artık gerek kalmadımı ona noldu

evet rompatcher yok

----------Eklendi @ 18:05:37 ---------- Yazıldı @ 18:04:44 ----------

aradım ama bulamadım. ciddiyim kimsenin uşağı yok.

düzgünce ara derim bulamadım diye bişi yok

----------Eklendi @ 18:06:46 ---------- Yazıldı @ 18:05:37 ----------

nerden indircez yama linki koysalardı keşke

sag üstteki arama çubuguna rom patcher yazmayı dene

Otomatik zaman yenileme özelliği çalışmıyor, umarım bir sonrakinde düzeltirsiniz.
arkadaşım sen SIMDI her zaman benim yaptığım hataya düşmüş olabilirsin eğer otomatik yenilemeyi direk yenileyip saatin geri kaldıysa onun sebebi saat dilimi kısmında önce türkiye sonra da istanbul ya da ankara yi seçip tekrar yenilersen olacaktır

beta 3 çok hızlı beğendim güzel görünüyo beğendim ama sanki acayip azaltılmış çok sade olmuş performans ve şarj telefonu olmuş artık telle aramı kesiyodum bi rompatcher atarım tmm başka bişey istemiyorum şu aralar bana lazım olan buydu açılış resmi ço kıyak olmuş

keske bende sorun yok diyeceqine nasıl hallederız onu diyeydin anıl

şarj durumunuz nasıl herkes belirtsin (tabi ne yaptıgınıza baglı ) ayrıca rica ederiz

----------Eklendi @ 18:20:36 ---------- Yazıldı @ 18:19:02 ----------

keske bende sorun yok diyeceqine nasıl hallederız onu diyeydin anıl

senin telefon ne ? sohbetler gerçekten sorunsuz bende girdim açılıyor karta format+tele format+kapat aç+yeniden başlat