Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Açılıştaki nokia eller animasyonunu geri getirmek isteyenler için:

ROFS2\private\10202be9\101F8763.txt dosyasını orjinal fw'den bulup bizim fw'deki yerine at.

Açılıştaki ay yıldız logosunu silip yerine eski Nokia yazısını geri getirmek isteyenler için:

ROFS2\Resource\Apps\SysAp.mif ve ROFS2\Resource\Apps\SplashScreen.mif dosyalarını orjinal c6v41 portundan bulup bizim fw'de aynı yerine atsınlar.

Açılıştaki ay yıldız logosunu değiştirip eski haline getirmek isteyenler için:
sadece bu işlem logoyuda düzeltiyormuydu ben bunu sadece animasyon için sanmıştım..splashscreen.mif le boşa uğraşmışım ozaman..
neyse music klasörüne klasör halinde atılan muzikler kütüphanede görünmüyor sadece direk açık halde atarsam görünüyor bu fw nin özelliğimi bug mu?..

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Mesajımı editledim. Tekrar bak.

Müzik çalar bende şu şekildeki müzikleride görüyor: E:\Music\Şarkıcı\Şarkı adı.mp3

garmin kurdum ama ekranı yan döndürünce harita büyümüyor kendini tekrarlıyor, menü ve şeçenekler düzgün.. ndrive mı kursam acaba

kmesne

Üye

O dosyaları nerden buluyoruz ? Firmware editördenmi ? Bir de açılış resminin hiç olmamamasını istiyorsam ne yapmalıyım ?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kendi FW dosyalarından (rofs2) buluyorsun. Açılış resmini kaldırmak mümkün değil. Açılış resmi zaten telefonun açılışa hazırlandığını gösteriyor. Resmin kaldırıldığını varsay yine telefon geç açılacaktır. Bari bir resim olsun, açıkları gizlesin.

beta 3 için öncelikle teşekkür ederim kurdum.emeğinize sağlık ancak beta 2 deki bağlantı problemi devam etmekte resimi buraya yükledim. problemi hala çözemedim. çok nadir bağlanıyo beta 3 te ama iki dakika geçmeden hemen bağlantı sorun veriyo. beta iki de bu bile olmuyodu. lütfen yardımm edin kaç gündür beta 2 için arıyorum dünden beri de beta 3 için bulamadım bir çözüm acil yardımlarınızı bekliyorumm!!!!!!!

----------Eklendi @ 11:22:05 ---------- Yazıldı @ 11:19:27 ----------

resimde veri yok yazan kısımlarda vodafone internet ve vodafone mms erişim noktalarının gelmesi gerekiyo ama yok görüldüğü üzere ne yapacam

kmesne

Üye

İşte nereden buluyorum biraz yardım edermisin tek bildiğim jaflamak :S

Gerçekten güzel bir çalışma olmuş fw çok güzel çaalışıyor ama t9 ekli demişsiniz evet ekli de orijinal fwdeki t9da algıladığı çoğu türkçe kelimeyi çıkartmıyor bu sorunu da halletseniz çok daha güzel olacak.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Halledemeyiz malesef. C6'larda zaten T9 desteği az.

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap

Cep telefonunuzun ana ekranındayken, *3636# arama tuşlarına basarak “5 Cihaz Ayarı Alma” menüsünü seçtiğinizde, gelen ekranda onayla kısmını tuşlayarak cihazınızın desteklediği ayarlar SMS ile gönderilecektir. Gönderilen Vodafone live , MMS ve Vodafone Internet ayarlarınızı 1234 pin kodunu kullanarak telefonunuza kayıt etmeniz ve cihazınızı bir kez kapatıp açmanız halinde ayarlarınız telefonunuz üzerinde yapılandırılmış olacaktır.

maalesef onu da denedim olmuyoo başka bir çaresi var mı acaba

Carino

Üye
Beta 3 sürümünüz oldukça güzel;
Öneri olması açısından; tuşları kilitlemek için "keylock" gibi bir programda eklense güzel olurmuş... Elinize, emeğinize sağlık....

ogzhnoTr

Üye
Hata ERROR.

Seçenekler>Yardım.dll bulunamadı silindi galiba yardım tıklayınca açılmıyor :P. O zaman seçeneklerdende silinsin :/

Carino

Üye
Beta 3 sürümünde, gelen mesajlar ev ekranındaki "bildirim" widgetinde gözükmüyor, sadece "cevapsız çağrılar" bildirim widgetinde gözüküyor... İyi günler...

ovi maps ı denedim şimdi .. açınca kapanmıyor güncellemiyor şaçma sapan bişey bu ya.. fw den komple kaldırılmalı

kullanmayı bilmiyorsun çünki ben ücretsiz sesli navigasyon kullanarak araba ile balıkesirden çanakkaleye gittim parada ödemedim

----------Eklendi @ 14:39:52 ---------- Yazıldı @ 14:38:40 ----------

Beta 3 sürümünde, gelen mesajlar ev ekranındaki "bildirim" widgetinde gözükmüyor, sadece "cevapsız çağrılar" bildirim widgetinde gözüküyor... İyi günler...

o widgeti açtıktan sonra mesajlar gözükür