Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

beta 3 te böyle bi hata olmayacak

_K@YIP_

Üye
Keşke O Telefonlar Arasında Nokia C5-03 Olsa

Tepkiler: anılbaran

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
C6'yı portlayamıyorlar. Core kilidi var telefonda. Kendi core dosyasında başka core kabul etmiyor.

hocam hersey qüzelde tema ikon işini halledemedim ben ne kadar tema yükledysem bazı ikonlar temanın bazıları da sistem temasının ikonu kalıyor çirkin bir durum nasıl halledeceqiz?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
hocam hersey qüzelde tema ikon işini halledemedim ben ne kadar tema yükledysem bazı ikonlar temanın bazıları da sistem temasının ikonu kalıyor çirkin bir durum nasıl halledeceqiz?

Beta 3'te bu sorun çözülmüş. Konudaki Beta 3 ile ilgili kısmı okumalısın. Aldığın diğer hataları kıyaslayabilirsin.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Konuya 'Bağış Yapın' kısmı eklenmiştir.

Sizde çalışmalarımızı beğeniyorsanız, bize katkıda bulunmak için bağış yapabilirsiniz. Şüphelenmeyin, 3 boyutlu güvenlik sistemiyle ödeme yapılıyor.

ForGer

Üye
5800 v60 mı flashlarken statuste boyle yazıyor ve ppm ışığım yanmıyor yardımcı olursanız sevınırım

----------Eklendi @ 21:10:29 ---------- Yazıldı @ 21:08:00 ----------

5800 v60 mı flashlarken statuste boyle yazıyor ve ppm ışığım yanmıyor yardımcı olursanız sevınırım

1. xp mi kullanıyon ? 2. rm- 356 nın içinde kaç dosya var ? 3. dosyaları tek tek mi seçiyon ?

ForGer

Üye
win7 32 bit kullanıyorum 6 adet dosya var dosyaları seçmiyorum direk rm-356 nın içine atıp programı açtım

----------Eklendi @ 21:10:29 ---------- Yazıldı @ 21:08:00 ----------

1. xp mi kullanıyon ? 2. rm- 356 nın içinde kaç dosya var ? 3. dosyaları tek tek mi seçiyon ?

jafı kapat aç tekrar derim hata yapıyon bi yerde jafı açtıkta n sonra bi ekran görüntüsü koyabilirmisin buraya

bi sorun yok gibi gözüküyor . Inı seçe tıklayıp sonra rm-356 5800d-1 i seç . Flash butonu tıklıcan sonra evet dicen gerisini biliyon .

ForGer

Üye
yapıyorum ama flash dosyası bozuk hatası veriyor

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
RM-356 klasöründe aşağıdaki dosya var mı bir kontrol et:

RM-356_60.0.003_prd.rofs2.V05