tck ekibi, bir sorunum var benim telefonum nokia 5235 bilgisayarımı yeni tamir ettiğim için cfw yi yeni yükledim ancak internete bağlanma da ve konuşurken problem yaratıyo internet bağlantı noktası yok diyo ve konuşmalarda karşıdaki kişi beni duymuyo sorun nerede yardım eder misiniz lütfen bir gözden geçirin cfw nin herşeyi iyi ama bu iki sorunla karşılaştım yeni sorunları olursa onları da yazarım bden bir türlü çözemedim
Artık kullanıp siz rapor edeceksiniz. Bizim X6'mız olmadığı için X6'daki özel sorunları tespit edemiyoruz. Ama tümü aynı s60v5 alt yapısına sahip olduğu için, 5230'da nasıl sorun yoksa X6'da da öyle olmak zorunda.
tck ekibi, bir sorunum var benim telefonum nokia 5235 bilgisayarımı yeni tamir ettiğim için cfw yi yeni yükledim ancak internete bağlanma da ve konuşurken problem yaratıyo internet bağlantı noktası yok diyo ve konuşmalarda karşıdaki kişi beni duymuyo sorun nerede yardım eder misiniz lütfen bir gözden geçirin cfw nin herşeyi iyi ama bu iki sorunla karşılaştım yeni sorunları olursa onları da yazarım bden bir türlü çözemedim
yok onda sorun yok bende format factory kullanıyorum çok kullanışlı bu uc player in çalışanı yok mu forumda bir tane indirdim kurarken uyumlu değil ddi kurdum bu sefer açtığımda menüsüne falan giremedim çalışanın linkinı verseniz bi hd klip açıyor mu acaba 720 ye 600 kusur olması lazım 58 6yüz den sonrasını açmıyor
başkan beta 3 ü cumartesi yayınlasan olur mu benim pazar günü dersane var ve eğer pazar gümü yayınlarsan 1 hafta sonra tele flash atabilirim size hataları bildirmem gecikir cuma veya cumartesi iyi bence aslında bnm için cuma daha uygun ama sen bilirsin cumartesi asker yollayacağız da
bişiy aklıma takıldı da cfw den ofw ye jaf tam döndüğüm zaman rihanna ve ofis programları yüklü gelmiyor nden acaba. Phoneix ten hafıza kartı içeriğini de atın dedim hata verdi telefon göçtü jaf tan geri kaldırdım