Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

bu yazdıgım mesaj bu konunum 3.000 . Mesajı olacak . Beta 3 1-2 ay sonra çıkmayacak . Tarih veremeyiz. 1-2 hafta içersinde yayınlarız büyük ihtimal (ama belli degil )

esqalsiz

Üye
hadi bakalım kardeş bu sefer uzun ömürlü cfw olsun en fazla 2 gün kullandım

monalos

Üye
BEnım nokia5230 var bu beta2 yi kullanıyorum 1 haftadır bnm telefonumda biraz kasma var da onu hızlandırma imkanım varmı acaba ram yükseltme filan ayarı ?*

Bişey daha diyicem bu tck v1 beta2 için güzel temalar uygulamalar filan varmı acaba ??

Bir sorum daha olacak sizlere ama , ben sürümü yükledim bişeyi çözemedim menüye hack die içi boş bi klasör geldi buı ne işe yarıyacak napıcam klasörde ben yardımcı olurmsunuz ?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
hadi bakalım kardeş bu sefer uzun ömürlü cfw olsun en fazla 2 gün kullandım

Omega 4.6 gibi üst düzey stabil CFW'yi en fazla 1 saat kullanabilen bile tanıyorum . Daha sonra telefonu çökmüş. Garantiye göndermiş. Ben bu tür durumların tümünü kullanıcı hatalarına, kullanımlarına ve telefon hatalarına bağlıyorum. Ben tam 3 ay sıkıntısız kullanmıştım.

1) Hemen önceki mesajlarda bahsettim. Bir bak istersen.
2) Kendin bulacaksın. Yani herşeyide bizden beklemesen
3) Beta 3'te bu klasörü kaldırdık. İkon pakediyle geliyordu fakat hiçbir işlevi yoktu.

Furkan abi sana bir sorum olacak. Ben C5-03 kullanıyorum ve tema efekti yüklemek istiyorum. Nasıl yükleyebilirim ? Senin bir konun vardı belle tema efektleri diye onu yükleyeceğim. Bir de C5-03 için ne zaman cfw çıkarırsınız ? Tüm cfw leri denedim. Hiç biri adam gibi değil. Sırf sizin cfwleriniz için amcamın 5800 telefonu ile c5-03'ümü takas yapmıştım sonra babam kızdı ve geri vermek zorunda kaldım. Şu an RM-697 için adam gibi bi cfw yok. Ben de sizden bekliyorum. Şimdiden teşekkürler, iyi akşamlar

monalos

Üye
RAmbo güzel yazmısında baktım önceki mesajlara c deki klasörü sil filan bişeyler diyor da ordakilere bakıyorum bişey anlamadım bana güzel anlatılmıs bi link adresi verirmsiin yada tekrar söylermsiin acaba
??

biraz rahat bıraksanız bizi iyi olaca k ama

mstf_l

Üye
5250 ye uygun tema nerden bulabilirim

Bir de sey bu telefonun bluetooth nerden acılyor çözemedim yardımcı olur musunuz

yok rambo şöyle anlatıyım durumu normal orjinal fw de mesela 5530 veya 5800 olsun bu tellerde tuş kilitliyken biri aradığı zaman direk yeşil cevaplama tuşuna basınca açılmıyor önce ya sag tarafatakı surguyu acıp yes e basıcaz veya ekrandan cevapla tuşuna veya hiç sürgüyü cekmeden ekranda cevapla diye yeşil çubuk cıkıyorya orjinal fw de yani yesile basınca tus kılıtlıyken cevplamıyor onu demek ıstedım umarım anlasılır olmustur kardes bırde iconları gordum guzel 2incci görselve anna iconlu olan iconda demiştim c60v40 için binh ın kullan istersn 11 mb icon pack x plore dan bilmem hangı prolarada kadar iconlarıvar tek sorun xpress mussic in yanındakı hızlı acılan o menudekı ıconları skıntılı

esqalsiz

Üye
arkadaşım yanlışın var ben ofw kullanıyorum 58 senin dediğin gibi değil ekrandan gelen aramayı açabiliyorum ayrı ayrı çalışıyor ikiside birbirinden bağımsız

esqalsiz

Üye
senin tel de yazılım hatası var :d

bana bi daha belle navibar demeyin

facar88

Üye
yeni versiyona bir de ev ekranı sayısı artırılsa daha güzel olurdu

bakın ardaşlar resimle gösteryim bu olayıresimler gerçek fw ye ait degğildir fakat aynı sonuçta şimdi telefonun tuş kilidi açıkken ekran şu şekilde oluyor normalide bu

[/URL][/IMG]

şimdi ekran yukarıdakı gıbıyken ıster ekrandakı cevaplaya basıp cvp verilebilir isterseniz tuş olarak yeşil tusa basıp cvp laya bilyorsunuz.tm bu kısımda sorun yok bu ekrandayken sıkıntı zaten yok. skıntı surada

bu alttaki resimde

ekran kilitliyken yani[/URL][/IMG] bu arama ekranı tuş kilitliyken geliyor bunu herkes biliyor simdi sorun su bu ekrandayken yeşil tuşa basınca konusma acılıyor aslında acılmaması lazım cunku tus takımı kilitli ama cfw de bu ekrandayken tel yes e basınca direk acılıyor cevapla surgusunu cekmek bosa yani cunku orda ıs gormuyor dıyım butun olay bu sımdı benım 5530 dokunmatık tusları veya 5800 ıolsun cebınde yes e rahatlıkla acılabılır oluyorda böyle seyler rambo duzeltebılırse bunu on numara olur anlatmak ıstedıgım buydu D
bırde ofw dede bır skıntı daha var bu v40 v60 guncellemelerı geldıde tus kılıdı geldıya onda su hata var ornegın bunu jbaktaskman prosu acıkken arkaplanda,tus kılıdı ekrana gelmıyor deneyebılırsınız ofw dede boyle sıkıntı var cfw dede boyle sıkıntı var he ne zamankı jbaktaskmandan cıkıs yaptırıyorum ozman tus kılıdıde ekrana gelıyor taskman tus kılıdı kapamıyor ama programın ya kendısıyle ılgılı yada tus kılıdınde bır skıntı var evet gordugum hata bırısı yukarıdakıydı ıkıncısıde ekstra bı hata ustekkkı duzelse cok ıyı olur valla

(5800 bu cevaplama şekli galiba tuşlada oluyomuş arkadaşdada cfw yüklü emin olamıyor şuan oda ama 5530 da kesinlikle bu böyle eminim )

hicsam

Üye
hocam c5 03 için de yapabilseydik bunu güzel olurdu