Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

rambo kardes .şimdi tek skıntım şu tuşları şuan tekrar baktımda hepsi normal yanıyo herhalde yeşil tuş benim gözümü çok alıyormuş :d neyse sıkıntı su 5530 cfw sinde beni biri aradığı zaman tuş kilitliyken yeşil tuşa basınca aramayı açıyor normalde sürgüyü çekip ardından cevaplaya fılan basmam gerekir ama bundA Basınca yesil tuşa direk açıyor veya kiliti açmak için sürükleye basıncada otomatik açıyor bu konuda ne yapabilirsin kardeş??.şimdiden teşekkür ederim bju arada anna icon packı attımda menu bardaki simgeler nanay oldu :d hepsi neredeyse telefon simgesi çıktı 5 taneden 2 si

Dostum sonunda denemek için boş vakit bulabildim.. anladığım kadarı ile en stabil sürüm omega 4.6 onu yğkliyim dedim.. ama benim cihazımın sürümü v11,0,079 şimdi önce güncellememi yapmam gerekiyor onu çözmedim..

kmesne

Üye
Rambo_FT Gördüğüm kadarıyla siz şarj ve görsellik üzerinde çalışyorsunuz
Bence önemlilik sırası

Şarj çok sorun olmaz bence yani günün 3te 2si şarj edilebilcek bölgelerde bulunuyoruz
şarj bitse takılır

En önemliler
1.PERFORMANS
2.Kalite,işlevsellik ve verimlilik
3.Görsellik

Bu şekilde çalışma daha doğru olur düşüncesindeyim

Veya sizi yormazsa

2,3,4... CFW modeli olsun konuda

Birinde Hız, Stabillik ve Performans

Birinde Görsellik veya başka birşey

Birinde Şu

Birinde Bu

BU şekilde herkese hitap eden bir cfw olur daha çok rağbet görer

En azından bir cevap yazarsanız sevinirim

virus19

Üye
5250 de internet tarayicisi acilmamaya basladi cfw ilk attigimda calisiyordu simdi acilmiyor sebebi ne olabilir?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Telefonun yeşil (yes) tuşuna basınca aramanın cevaplanması kadar doğal birşey yok. İkon pakedi hakkında bir çalışmam var. Başarılı olursa beta 3'te böyle bir sorun kalmayacak.

Buradaki CFW'yi tavsiye ederim. Omega eskidi. Güncelleme yapmadan yükleyebilirsin. Zaten güncelleme yapmış olacaksın.

Dediğin yöntemi omega cfw'mde yapmıştım. Performans, pil ve standart diye çeşitlerini çıkarmıştım. Herkes performans cfw'sini kullandı. T.C.K final versiyonda değişik projelerim var.

5250 de internet tarayicisi acilmamaya basladi cfw ilk attigimda calisiyordu simdi acilmiyor sebebi ne olabilir?

Son yaptıklarından olabilir mi? Bizde öyle bir sorun olmuyor.

virus19

Üye
valla hicbirseyde yapmadim ki tekrar atayim flash
telefonu ibg cevirmistim sorun ondaymis.ing dilinde tarayici cakismiyor.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Temada ikonların sorununu tamamen çözmüş bulunmaktayım. Artık Beta 3'te yükleyeceğiniz temanın ikon desteği varsa ikonları değişiyor. Test ettim ve başarılı sonuç aldım.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Temada ikonların sorununu tamamen çözmüş bulunmaktayım. Artık Beta 3'te yükleyeceğiniz temanın ikon desteği varsa ikonları değişiyor. Test ettim ve başarılı sonuç aldım.

esqalsiz

Üye
beta 3 un programsız versiyonu nu da paylaşırsanız iyi olur

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Programsız versiyonunu paylaşamayız. Mediabardaki BTSwtich ve Accelswtich ile, 0'ı basılı tutunca açılan BTReceiver çalışmaz. CFW yarım kalır. Bunların dışında tek program gömülü değil ve menüdede bahsettiğim programlar görünmüyor.

----------Eklendi @ 16:38:14 ---------- Yazıldı @ 16:37:21 ----------

Konu 300. sayfasına ulaşmıştır

Tepkiler: LeoFrankLy
rambo bi iki sorum var cevap verebilirsen ev ekranlarından birini silmem lazım düzenlediğim bir cfw de hangi yolu izlicem birde telefon hafızasını nasıl arttırabilirim

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ev ekranı silinmez.

RAM ilk flaşta en yüksek seviyededir. Eğer uygulamalar vs. kullandıktan sonra RAM miktarı düşmüşse;

- Rompatcher içinden open4all yamasını etkinleştir.
- Xplore ayarlarından ilk 4 kutucuğu işaretle.
- Xplore ile C:\Private\101f875a klasörünü bulup sil.
- Telefonu yeniden başlat.

----------Eklendi @ 17:41:11 ---------- Yazıldı @ 17:25:46 ----------

Tema ikonları hakkında son çalışmamız ve diğer temalara ait görüntüler:

Orjinal tema ve ikonlarla beraber:

Diğer temalar ve ikonları:

kmesne

Üye

Dediğin yöntemi omega cfw'mde yapmıştım. Performans, pil ve standart diye çeşitlerini çıkarmıştım. Herkes performans cfw'sini kullandı. T.C.K final versiyonda değişik projelerim var

Yani bende performansı seçerdim benim için görsellik önemli değil performans hız işlevsellik önemli
Umarım finalde dediğiniyaparsın ben dahil birçok kişi daha mutlu olacaktır

Umarım finalde çok başaralı bir cfw olur

Açılıştaki eller olan logo kaldırıldımı..bence bu şekilde orjinallikten uzaklaşıyor direk orjinal c6 port u yokmu acaba?

evet kaldırdık . Orgınal port var üst konu hatta