Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
XDM profilinde seçeneklere tıklayınca atması özelliğini kullanan var mı?

Furkan abi bulduğum sorunlara göz atman gerek Link:
[URL="cihazlar-icin-2-dil-destekli-291-541173.html#post4377385

Buradaki sorunları şöyle özetliyim:

'Telefon kapaylıyken şarja takıldığında ekran bir anlık geliyor sonra gelmiyor'

Bu sorun bende yok. Telefonu şarja takıp-çıkarınca ekran ışıkları yanıyor. Biraz bekleyince sönüyor.

'Telefonu yatay kullanırken kapatıldığında resim ekrana uyum sağlamıyor'

Kullandığımız kapanış resmi 360x640 pixel olduğu için böyle oluyor. Sorun değil yani.

'Telefon açıldığında "Favori Kartvizitler" widget'ının ikonları/resimleri geç geliyor'

Bunu hızlandırabiliriz ancak şarjı çok kötü etkiler.

ogzhnoTr

Üye

o şeyi kullanan yoktur

bilmiyom yanlış görmüş olabilirim

biliyorum ne yazıkki

hayır hızlanmasın kalsın

Bu yüklemeyi falan anlatmışsınız ya bildiğimiz yükleme şekli değil mi yani farklı bir şekilde yüklemiyoruz, rm-356'yı seçiyorum mesela jaflıyorum sonra formata gerek var mı? Birde Ev ekranında soldaki Seçenekler yazısını Seçenek olarak değiştirmek için ne yapmalıyım?

farklı derken resimdeki gibi yükle veya önceden nasıl yüklediysen. Rm-356 yı seç . Secenek yazısı fontla alakalı onu düzeltemezsin . Formata gerek var

Furkan beta 3te belle gibi dikey q klavye olabilir mi?

Merak ediyorumda . Analog saatin başka çeşidini yüklüyemezmiyiz ?? Analog seviyorumda bu hoşuma gitmiyor.

dikey belle klavye şimdilik öyle bi şansımız yok malesef

esqalsiz

Üye
bu saf port un kamera ayarlarnda 3.2 yok bunu nasıl geri getrcez

kmesne

Üye

Şarj çok sorun olmaz bence yani güün 3te 2si evdeyiz
şarj bitse takılır

En önemliler
1.PERFORMANS
2.Kalite ve işlevselşik
3.Görsellik

Tepkiler: Sheqi(L)az

mat42

Üye
emeği geçenlerin ellerine sağlık güzel olmuş
müzik çalar klasör görebiliyor mu bunu nasıl hallederiz

monalos

Üye
herseşy güzel olmus yükledim 2 gündürde kullanıyorum hosuma gitti fakat bu bnm rehber biraz geç geliyorda ona bi çare varmı acaba neden kasıyor onu geçirmenin yolu varsa söylermsiiniz teşekkürler şimdiden kolay gelsin yeni çalısmalarınızı bekliyoruz ...