Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Artık 5800-5530-X6 telefonları Anıldan, 5228/5232/5233-5230/5235-5250 telefonları benden sorulacaktır.

böyle bişey düşünmüyomusunuz hiç yaparsanız adam gibi siz yaparsınızda elinizde telefon yok galiba

esqalsiz

Üye
5800 cfw sorunsuz mu en güncel hali bu mu?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
CFW normalde stabil. Beta 3 ile üyelerin bazı isteklerinide yerine getirmeyi planlıyoruz. Bazı hatalarda var fakat öyle büyütülecek kadar değil. Beta 3 finale çok yakın bir sürüm olacak.

esqalsiz

Üye
hatadan kasıt ne gibi kardes

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Andrey.

Üye
Bir hata buldum :S
Müzik kütüphanesinde herhangi bir müzik sil dediğimde Silmeden geri atıyor ..

rambo telefon çok ağır oluyor onada bir el at

sadece tuş ışıkları sorun veriyor kardeş ekran parlaklığıda düşürünce fark etmiyor çok az anlamak bile braz zor diyebilirm birde tuşlar kilitliyken biri arayınca cevapla kiliti aç tuşları geliyorya ben yşil tuş ile basınca direk açılıyor yani cevapla kaydırma tuşuna gerek kalmıyor ama telefon cepteyken sıkıntı olabilir bunuda söylemek isterim birde kendim icon pack gömüyüm dedimde pek anlamıorum fw rofs u acınca bı hata verdi herhangi bir sorun olurmu ?*

----------Eklendi @ 10:59:27 ---------- Yazıldı @ 10:40:23 ----------

rambo hallettim .P gömdüm anna iconlarını çok güzel oldu suan gorunudr sıkıntı yok bin24 un c60 v40 için olan anna icon pack attım

----------Eklendi @ 11:07:25 ---------- Yazıldı @ 10:59:27 ----------

müzikleri bulmuyor hafıza kartında hangi klasore atmam gerekiyor:S

Music dosyasına atman gerekiyor müzikleri.