Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nokia 5800, 5230, 5235 için belle barlı T.C.K yayınlayabiliriz. Yaptığım 5230 belle bar testi başarıyla tamamlanmıştır.

----------Eklendi @ 18:14:39 ---------- Yazıldı @ 18:14:06 ----------

Deneriz o zaman Yaz ayında kafamda bi planlar var belki bende başlayabilirim cfw yapımına ama kesin değil :P

Seni gidi seni

ogzhnoTr

Üye
Nokia 5800, 5230, 5235 için belle barlı T.C.K yayınlayabiliriz. Yaptığım 5230 belle bar testi başarıyla tamamlanmıştır.

----------Eklendi @ 18:14:39 ---------- Yazıldı @ 18:14:06 ----------

Seni gidi seni

Beni gidi benii

Ne zaman yayınlıycan ha ha ne zaman ? belle istiyom artık

ogzhnoTr

Üye
Sevinmiştim ama olsun öbürgün gelcek

ogzhnoTr

Üye
2-3 gün sonra laptop elimde olacak eğer yaz ayındada öyle giderse acemice şeyler çıkarabilirim. ilk başta belle olma şartıyla

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
5250 için bir modderin kendi telefonu için yapması şart. 5230 içni yapılan belle barı başka hiçbir telefona uyum sağlamıyor.

virus19

Üye
5250 için bir modderin kendi telefonu için yapması şart. 5230 içni yapılan belle barı başka hiçbir telefona uyum sağlamıyor.

Hımmm... Anladım o zaman biraz zor pek ilgilenen yok. Benim merakım var uğraştım bazı konularda ama başarılı olamadım hep tüketici olmak sinirimi bozuyor Birşey daha soracağım görüntüler de yüklediğim oyunların küçük görüntüleri çıkıyor sürekli bunu nasıl engel olabilirim. 80 resim varken 210 çıkıyor bu resimler yüzünden

CFW yi çok beyendim . Bişey diyicem ama belki demişlerdir . 5230 yatay mesaj yazarken silme tuşu basılı tutulunca silmior bütün herşeyi silmek için tek tek basıyoruz . Normal düz iken basılı tutunca teker teker silio kendi . Sorun degil ama pek önemli degil CFW çok beyendim yenisi çıktıgı gibi kurucam