Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Navifirm programı var forumda indir. O programla 5800 rm356 son sürüm dosyaları indir. Nasıl bunu yüklediysen o dosyalarla da orijinale dönersin

Bak ben orjinal hale getirdim ama telefon 15-20 dk sonra kendi kendine kapanıp açılıyor LÜTFEN CEVAP YAZIN !!!

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bak ben orjinal hale getirdim ama telefon 15-20 dk sonra kendi kendine kapanıp açılıyor LÜTFEN CEVAP YAZIN !!!

Arkadaşım seni anlamıyorum. 'ACİLL!!', 'LÜTEN CEVAP YAZIN!!!'.

Sırf böyle yazdığın için cevap vermek istemiyorum. Arkadaşlardan rica ediyorum böyle üyelere cevap yazmasınlar.

Bak arkadaşım format attığım halde olmuyor... telefonun orjinaal haline döndürdüm ama 15-20 dk bekledikten sonra telefon kendi kendine kapanıp açılıyor.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Benim başıma böyle bir olay gelmediği için çözümünü bilmiyorum. Ama aklıma gelenler; yanlış versiyon atmışsındır, düşük versiyon atmışsındır, flaştan önce ve sonra hafıza kartını biçimlendirmemişsindir, telefonun pilini çıkarıp takmamışsındır, telefonun pilini şarj etmemişsindir....

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaşlar, 'güç düğmesine basıldığında programları kapatma' özelliğini geri getirebilirim. Fakat böyle yaparsam, güç düğmesine bastığınızda ev ekranına atacak. Ne diyorsunuz?

Arkadaşlar, 'güç düğmesine basıldığında programları kapatma' özelliğini geri getirebilirim. Fakat böyle yaparsam, güç düğmesine bastığınızda ev ekranına atacak. Ne diyorsunuz?

ev ekranına atacaksa kalsın zaten ram blow dan proğramları kapatabiliyoruz

auruoluk

Üye
arkadaşlar beta 3 ne zamana çıkar

furkan abi (rambo) x6 için bir belle edition da yapabilir misin hiç güzel belle cfwsi görmedim x6 için

ev ekranına atacaksa kalsın zaten ram blow dan proğramları kapatabiliyoruz

halaa ramblow mu kullanıyonuz

----------Eklendi @ 10:13:52 ---------- Yazıldı @ 10:12:00 ----------

arkadaşlar beta 3 ne zamana çıkar

ooolo sizede bişi söylemeye gelmiyo zamanı gelince çıkartırız

----------Eklendi @ 10:15:43 ---------- Yazıldı @ 10:13:52 ----------

furkan abi (rambo) x6 için bir belle edition da yapabilir misin hiç güzel belle cfwsi görmedim x6 için

ben cevaplayım, bazı nedenlerden dolayı şimdilik öyle bi çalışmamız yok ama belkii ilerde olabilir

auruoluk

Üye
ya şimdi bunu kurcam ama çok hata var

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
T.C.K v1 Beta 2'den sonra rapor ettiğiniz tüm sorunlar hakkında son durum:

[Çözüldü] Tema değişince ikonlar değişmiyor. [Çöz: Finalde başka ikon paketleri kullanılarak sorun çözülecektir.]
[Çözüldü] Rehber arkaplanda çalışmıyor bu yüzden hızlı girmiyor. [Çöz: Rehber başlangıçta çalışacak ve arkaplanda da çalışacak.]
[Çözüldü] File Browser ve bazı programlar dahili bileşen hatası veriyor. [Çöz: İkon pakedinden programların artıkları silinecek.]
[Çözüldü] Tuş kilidi titreşimi yok. [Çöz: Tuş kilidi titreşimleri geri eklenecek.]
[Çözüldü] Qt ovi mağazadan veya dosya yöneticisinden kurulmıyor. Ovi mağazadan uygulama yüklenmiyor. [Çöz: Installserver yaması kullanılacak.]
[Çözüldü] Müzik çalar müziklerin tamamını görmüyor. [Çöz: Şarkı sayısını az gösteriyor, aslında bütün şarkıları görüyor.]
[Çözüldü] Telefonun kırmızı tuşuna basınca programları kapatıyor. [Çöz: Kırmızı tuşun kapatma özelliği kaldırıldı.]
[Çözüldü] Dokunmatik titreşimi hissedilmiyor. [Çöz: Dokunmatik titreşimi 2. seviyeye çıkarılacak.]
[Çözüldü] 'Çift ok sürüklemeli tuş kilidi' modunda, arama geldiğinde 'Kilit aç sürüklenen işaret' görünmüyor. [Çöz: Başka tuş kilidi modları.]
[Çözüldü] Güç düğmesine basınca programları, aramaları kapatmıyor. [Çöz: Güç düğmesi programları ve aramaları kapatıyor, ancak ev ekranına atıyor.]
[Çözüldü] Mesajlardaki butonların bazıları yanlış. [Çöz: Rofs2\Resource\apps\Muiu.mif orjinali ile değiştirilecek.]

Turan

Üye
TEşşekkurler harika olmuş....

kmesne

Üye

cfwşu an stabilmi yani yoksa son yeni bir sürümdemi stabilleşecek ?

Yeni sürüm gelecekmi

kmesne

Üye
yeni surum gelcekmi

virus19

Üye
şu an bir hata daha oluştu. Görüntülere girdiğimde hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın diyor. Telefon hafızasında 56 mb hafıza kartında 1.5 gb boş hafıza var. Ayrıca kırmızı tuş hiç bir programı kapamıyor telefonu kapat menüsü geliyor. (5250)