Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

helebar

Üye
ellerinize sağlık az önce attım süper çalışıyo emeğinize sağlık.

ANILBARAN' Arkadasa sabırla beni dinlediği ve yardımlarını esirgemediği için sonsuz teşekkürler Takipte kalıcam

NovaYear

Üye
yaf dostum telefonu hanımda kullanıyor oyun filan oynuyor. ojeli tırnakları ile canına okuyacak telin bu sürükle aç işini beceremedi içime dert oldu

bu arada bir bildirimde daha bulunmak istiyorum : radyo olayı bende çalışmıyor radyo dinleyeyim deidm ne ses var ne otomatik tarama ne kanal deiştirme hiç bişi çalışmıyor saygo bölümünde.

Kişisel tercih meselesi diyecem de, tırnak olayını bende anlamadım

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bende radyo çalışıyor. 5230da test ettim.

----------Eklendi @ 19:09:04 ---------- Yazıldı @ 18:59:32 ----------

ellerinize sağlık az önce attım süper çalışıyo emeğinize sağlık.

ANILBARAN' Arkadasa sabırla beni dinlediği ve yardımlarını esirgemediği için sonsuz teşekkürler Takipte kalıcam
umarım takıpte kalırsın

ykpens

Üye
nokia c6-00 icin yokmu ya..!???

9.hiç bir şey gömmeyeceğiz demişsin de, soruyorum i.radyoyu gömmeyi nasıl yapacağım fw üstadları denilen kişilere anlatan da yok sen gömmeyi anlatabilecek misin?

peki deniyorum hemen ama zannetmiyorum arşivimdeki oyun sonuçta

----------Eklendi @ 20:14:28 ---------- Yazıldı @ 20:03:38 ----------

hmm tamamdır ustad yaptım tşk bu arda final ver. hemen çıkcakmı yoksa 3 4 5 diye devam ettircemisiniz birde kırmızı kapatma tuşu ile ilgili sorun u çözdüm yazmıssınız ya bence o iyi bir şeydi çünkü uygulamaları bazen açık unutabiliyoruz buda boşuna tel. yoruyor şu ana kadarda şarjı çok güzel ram herne kadar 40 50 arası değissede hiç birşekilde kasma yok çok güzel bence ikonlarda güzel alıştıkça güzel geriyor insanın gözüne

th3_king

Üye

merhaba bende bu sorunların hiç biri yok sorun bendemi acaba hepsini tek tek denedim bir problem göremedim bazen mesaj yazınca sadece kitleniyor gibi oluyor t9da başka sorun bulamadım 5230 telefonum finali sabırsızlıkla bekliyorum bir önerim olacak mesela sürükle tuş kilidi yerine ekran tuşları aç yazısı olsa tıklamalı daha iyi olmazmı? rompatcher ve yamaları direk cfw'ye entegre olsa daha sağlam olabilir final için ne kadar bekleyecez acaba? sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden teşekküler..

Arkadaşlar ben bu fwyi yaptım.Fakat beğenmedim şimdi fw yapmadan önceki haline çevirmek istiyorum yani orjinal haline.Bunu detaylı bir şekilde anlata bilir misiniz? ACİLL !!!

Navifirm programı var forumda indir. O programla 5800 rm356 son sürüm dosyaları indir. Nasıl bunu yüklediysen o dosyalarla da orijinale dönersin

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

OFW çalışmalarımızda olur mu belli olmaz. OFW çalışmalarımızda C6 port çalışmalarından sonra olacak. Zamanı belli değil.

9.hiç bir şey gömmeyeceğiz demişsin de, soruyorum i.radyoyu gömmeyi nasıl yapacağım fw üstadları denilen kişilere anlatan da yok sen gömmeyi anlatabilecek misin?

Rofs2'ye mod atmayı biliyor musun? Yani Nokia Firmware Editor'ü açıp, rofs2'yi içine sürükleyip-bırakıyorsun, daha sonra ilgili modun karşılık gelen klasörleri NFE içine sürükleyip bırakıyorsun. Sonra NFE'den Repack yapıyorsun.

Beta'nın adını direkt final yapamayız. Yani beta 3 yerine final çıkarırsak yine hatalar çıktığında finalin bir anlamı kalmaz. Hataların bittiğini, herkes onay verirse final çıkarabiliriz. Hatalar bitene kadar beta 3,4,5 devam... Kapatma tuşu, c6'nın bir özelliği olarak kapatmaya ayarlı. Üyeler alışmış kırmızı tuşla arkaplana atmaya. O yüzden beta 3'te denemek amaçlı bu özelliği kapatacağız. Üyeler beğenmezse tekrar kapatacağız.

Dokunmatik tuş kilidi versiyonu finalde .

Arkadaşlar ben bu fwyi yaptım.Fakat beğenmedim şimdi fw yapmadan önceki haline çevirmek istiyorum yani orjinal haline.Bunu detaylı bir şekilde anlata bilir misiniz? ACİLL !!!

Detaylı bir şekilde anlatamayız. Forumda konuları mevcut.

----------Eklendi @ 22:05:38 ---------- Yazıldı @ 22:05:21 ----------

OFW çalışmalarımızda olur mu belli olmaz. OFW çalışmalarımızda C6 port çalışmalarından sonra olacak. Zamanı belli değil.

Rofs2'ye mod atmayı biliyor musun? Yani Nokia Firmware Editor'ü açıp, rofs2'yi içine sürükleyip-bırakıyorsun, daha sonra ilgili modun karşılık gelen klasörleri NFE içine sürükleyip bırakıyorsun. Sonra NFE'den Repack yapıyorsun.

Beta'nın adını direkt final yapamayız. Yani beta 3 yerine final çıkarırsak yine hatalar çıktığında finalin bir anlamı kalmaz. Hataların bittiğini, herkes onay verirse final çıkarabiliriz. Hatalar bitene kadar beta 3,4,5 devam... Kapatma tuşu, c6'nın bir özelliği olarak kapatmaya ayarlı. Üyeler alışmış kırmızı tuşla arkaplana atmaya. O yüzden beta 3'te denemek amaçlı bu özelliği kapatacağız. Üyeler beğenmezse tekrar kapatacağız.

Dokunmatik tuş kilidi versiyonu finalde .

Detaylı bir şekilde anlatamayız. Forumda konuları mevcut.

bana çok ağır gibi geldi ama fw ye diyecek birşey yok güzel olmuş,ev ekranındaki seçenekler yazısı seçenek... olmuş :S onu düzelt rambo

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bana çok ağır gibi geldi ama fw ye diyecek birşey yok güzel olmuş,ev ekranındaki seçenekler yazısı seçenek... olmuş :S onu düzelt rambo

Onu düzeltemedim Yani Seçenek... yerine Seneklr. yazıyorum ev ekranı açılmıyor. Yazı tipiyle alakalı zaten. Değişince düzeliyor.

Tepkiler: stalker67

Kardeşim öyle bi anlatım yapmışsın ki. Telefonu sadece rüyasında görmüş olan biri bile yapabilir...
CFW'den çok anlatımda yorulmuşsun...
Emeğine sağlık teşekkür ediyorum.
Geçenlerde nişanlımın telefonuna yazılım atmıştım. sonra ovi suite güncelleme istedi güncelledik nokia suite oldu. ne olduysa bundan sonra oldu zaten driverları bi adam gibi yükleyemedi. internetten jafın cihazı görmeme sorunlarını araştırdım, bütün programları (jaf, phoenix, cable driver, nokia suite) 3-4 defa kurup kaldırmama rağmen görmedi. cihazı offline modda takıyorum jaf cihazı görmüyo (phone not found) bi türlü jaflayamamıştım . şimdi senin anlattığın şekilde deniycem inşallah olur.
tekrar teşekkürler emeğin için...

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
CFW kadar anlatımın da çok önemli olduğunu gördüm. Umarım başarırsın

Çok teşekkürler çok güzel son versyonu 4 gözle bekliyorum .

CFW kadar anlatımın da çok önemli olduğunu gördüm. Umarım başarırsın

Aynen öyle bazıları yapıyo cfwyi yetim çocuk gibi bırakıyo...
daha fazla insana ulaştırabilmek için daha açıklayıcı olmalı bence de.
Firmware yükleme modlama işinde acemi değilim ama bu windows 7 üzerine nokia suite kurunca tam bi çin işkencesine döndü flash atma. ben de hiç yapmadığım bişey yapıp pes etmiştim. ama bu sefer senin anlatımınla yeniden deniycem. insallah yine hata vermez jaf.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Son versiyonu bekleyen sayın değerli Maxicep üyeleri;

- Eğer siz bu CFW yi Beta haliyle yükleyip denemezseniz, az üye yükleyip denerse, az hata raporu alırız.
- Sonra siz 'final' versiyonunu yükleyip cfw'yi kullanmaya başlarsınız ve hatalarla karşılaşırsınız veya istemediğiniz özellikler cfw'de yer alır.

Bunların olmaması için herkesin cesaret edip CFW'yi flaşlamasını istiyorum. El birliği ile hep beraber çok güzel final versiyonu hazırlayabiliriz.

----------Eklendi @ 23:32:19 ---------- Yazıldı @ 23:30:55 ----------

Ben Windows 7 Ultimate 64-bit üzerinde kullanıyorum ve sorunsuz flaşlayabiliyorum. Anlatımı takip edersen hiçbir sorun çıkmayacaktır inşallah

Ben Windows 7 Ultimate 64-bit üzerinde kullanıyorum ve sorunsuz flaşlayabiliyorum. Anlatımı takip edersen hiçbir sorun çıkmayacaktır inşallah

Birkaç gün içinde cihaz elime ulaşır ulaşmaz hemen deniycem. Teşekkürler.