Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

eski haline dönüştürmek istiyorum napıcam ?

yani bu modu yükledik beğenmedim esi haline döndürebilirmiyim eski menü felan ?

esqalsiz

Üye
yok anladım rambo da nasıl bir hata ile karşılaşıldı ne gibi hata veriyor file browser senin temiz portta silinmiş görünüyor ben modlama yaptım ona sıkıntı yoktu ondan soruyorum

rambo_ft titreşim tamamen yok .

beyler mesela beğendim ben bunu yine eski haline dönüştürebilyormuyum ? eski menü orjinal halina yani ?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo_ft titreşim tamamen yok .

Tuş kilidi titreşimi, biri aradığında telefonun titremesi, tuş kilidi titreşimi

Yukarıdakilerden hiçbiri mi yok?

----------Eklendi @ 21:02:07 ---------- Yazıldı @ 21:01:27 ----------

beyler mesela beğendim ben bunu yine eski haline dönüştürebilyormuyum ? eski menü orjinal halina yani ?

Sadece menüyü mü orjinal yapmak istiyorsun, ben cevap olarak yazmıştım sana.

Sanırım orjinal fwye dönmekten bahsediyorsun. Ovi Suite'den telefonun yazılımını yeniden yükletirsin olur biter.

preki bu işlemi nasıl yapıcam anlatır mısın? rica etsem

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ovi Suite şuan kullanmıyorum, kullanan biri cevap verse çok daha iyi olur.

Bak mesela ben bunu yükledim tamam mı. ama beğenmedim tekrar orji haline nasıl dönüştürebilirim bunu söylemeye çalışıyorum yani bu modu yüklemeden önceki haline ?

Tepkiler: anılbaran
Bak mesela ben bunu yükledim tamam mı. ama beğenmedim tekrar orji haline nasıl dönüştürebilirim bunu söylemeye çalışıyorum yani bu modu yüklemeden önceki haline ?

navıfırm adlı programdan uygun yazılımı ındır ve flashla .

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ovi suite bir alternatif ve zaten içerisinde telefon yazılımını yeniletme ile ilgili rehber mevcut. Orjinale dönmek için telefon yazılımını yeniden yükletmen lazım.

Alternatif olarak JAF ile orjinale dönme var. Şöyle:

Buradaki JAF ile yaptığın işin aynısını orjinale geçerken yapacaksın. Orjinale geçmek için orjinal fw dosyalarını Navifirmden indireceksin (navifirm konuları forumda mevcut). Daha sonra bu dosyaları konudaki anlatımı takiben JAF ile flaşlayacaksın.

----------Eklendi @ 21:13:45 ---------- Yazıldı @ 21:12:13 ----------

Bir de 'hiçbirşey bilmeyen' üyeler için şunu söylemek istiyorum: Bende ilk başlarda sizin gibiydim. CFW'yi telefonuma atarsam, geri dönebilir miyim falan diyordum. Hiçbirşey bilmediğim için telefonuma yazılım yüklemiyordum. Yükledikten sonra geri dönmenin çok basit olduğunu gördüm. Çünkü forumda 10larca destek konusu mevcuttu sağolsunlar

esqalsiz

Üye
evet çok yararlı gerçekten telefoncu 20 30 tl istiyor program atmaya öğrendikten sonra bu bütün aldığım cihazlara en son versiyonu flaşliyorum bir ticarete doksem tamam

fettahh

Üye
upload edildiğinden beri kurcalıyorum beta 2'yi gözüme çarpan bi sorun yok güzel olmuş emeğinize sağlık

esqalsiz

Üye
rambo bu dikey 4 e 4 yatay 2 ye 6 menü modunu ve diğer seçenekleri sistem modlama bölümünde paylaşır misin direk rofs a atılacak şekilde

esqalsiz

Üye
geçenlerde uğraştım ama olmadı yatay mod da sıkıntı yaptıydi en son sys bin klasörundeki klaşörler ve grid klasöru olsa direk atsam daha iyi olacak sanki yoksa speedy den aldım modu orjinal 3 e 4 yatay 2 ye 6 ya devam s

kmesne

Üye
Ya beyler Jaf setup linkinde uploaded.to hata veriyor yenilermisiniz lütfen ? Rambo_FT ?