rambo naptin yaw beta 2 olmus bile .E7 icon artik olmasada cok guzel olmus(malum belle geldi)Daha deneyemedim ama gorunen hosuma hitmeyen tek sey profil widgetininde seffaf olmasi(temadan kaynakli ise no problema)neyse haftaya deneycem buyuk ihtimalle kuziye de atariz bunu
İkon pakedi sistem dosyalarının ikonlarını değiştirirken aynı zamanda 3. parti bazı programların ikonlarınıda değiştiriyor. Eğer sen silmeye kalkarsan telefon açılmaz.
rambo naptin yaw beta 2 olmus bile .E7 icon artik olmasada cok guzel olmus(malum belle geldi)Daha deneyemedim ama gorunen hosuma hitmeyen tek sey profil widgetininde seffaf olmasi(temadan kaynakli ise no problema)neyse haftaya deneycem buyuk ihtimalle kuziye de atariz bunu
ikonlar güzel bence sade hem alışılmış değil arada değişiklik iyi oluyor bu arada cfw çok güzel donma yok bende rem 50 55 arası değişiyor tüm pro. ve oyunlarımı yükledim fakat polarbit raging thunder ı yüklerken güncelleştirme hatası aldım nasıl yapabilirim birde bu widgetler ile uyumlu bildiğiniz bir hava durumu pro.varmı widget te gözükecek
gerçekden cok güzel olmus benım sormak istediğim bişey var bende nokıa 5230 var buna ben V51.6.002 yazılımını attım burdan 5235 için 51.6.002 olan sürümü indiriyim demi cünkü telefonda 5235 yazılımı var modelı de değişti telfonun benm burdanda 5235 yazılımını atıyım sorun olmaz heralde teşekkürler şimdiden emeğinize saglık başarınızın devamını dilerim...
ikonlar güzel bence sade hem alışılmış değil arada değişiklik iyi oluyor bu arada cfw çok güzel donma yok bende rem 50 55 arası değişiyor tüm pro. ve oyunlarımı yükledim fakat polarbit raging thunder ı yüklerken güncelleştirme hatası aldım nasıl yapabilirim birde bu widgetler ile uyumlu bildiğiniz bir hava durumu pro.varmı widget te gözükecek
"Accu Weather" Yükleyebilirsin. Başka Varsa Bilmiyorum. Ben Kullanmıyorum ama Bildiğim Kadarıyla Bu Widgetlerde Çalışabilen Bir Program Zaten Bazı Resimlerde Denk Gelmiştir, Görmüşsündür Belki.
File browser'ı dosya yöneticisi anladın sanırsam. File browser ayrı bir Nokia uygulaması, telefondaki Dosya yöneticisi değil. Bu CFW'de File browser'ın 2 artık dosyası var. Bu yüzden sonradan kurmak isteyenler olursa dahili bileşen hatası alıyor.