Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

auruoluk

Üye
anıl sen nokia 802 mü aldın? eğer aldıysan hayırlı olsun artık s60v5 e ilgi azalıyor

Tepkiler: anılbaran

esqalsiz

Üye
anıl ne diyecen la de hele güzellik görecelidir ben bu ikon paketini sevmedim n9 ve anna ikon daha hoş duruyor bence bu arada şarj kaç gün gidiyor bunda 3 günü gören varsa hemen flaş atayım

auruoluk

Üye
ve nokia file brofser yüklenmiyor

Tepkiler: anılbaran

x6 için yazıyorum
teli 3 defa flashladım 3 defa dosya yön biçimlendirdim tele hard format attım (4 tuş olayı) ama
1-tuş kilidi kısayol simgesi kapatmak için yok
2-acces switch (sensör)media barda çalışmıyor
3-Dosya Yöneticisindeki dosyları sıralıyorum doğrumu
data
Diğer
Gizli
Görüntüler
Oyunlar
Ses Dosyaları
Videp Klipler
Yüklü Dosyalar

4x4 menu düzeni ve
tema ve iconların dosylarını verebilirmisin rofs2 ye atmak için

virus19

Üye
yarım saattir kullanıyorum herhangi bir hata gözüme çarpmadı 5250 için çıkmış ilk düzgün cfw ellerinize kollarınıza sağlık arkadaşlar

auruoluk

Üye
evet yüklü şuAAN

----------Eklendi @ 17:32:27 ---------- Yazıldı @ 17:31:17 ----------

Beta 2 yükledim ama n file brofser olmuyo

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

1-Bunun için ek programlar gömmemiz lazım. Kendin yükleyebilirsin: Easy KeyLock
2-Accel switch dosyaları NFE'de ekli görünüyor. Telefonu kapatıp aç 1-2 dk bekle sonra tekrar dene. Çalışması lazım. Hafıza kartını biçimlendir.
3-Doğrudur.

Forumdaki istediğin ikon pakedini kullanabilirsin. Hepsi uyum sağlıyor.

----------Eklendi @ 17:36:45 ---------- Yazıldı @ 17:35:39 ----------

File browser gibi sonradan yüklenen bazı programların dahili bileşen hatasının tek sebebi ikon pakedinde bu programlarının ikon dosyalarının yüklü olması. Elimden geldiğince programların ikon dosyalarını sileceğim.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Filebrowser dahili bileşen hatasını düzelttim. Artık hataların birikmesini bekliyorum. Yükleyebildiğiniz programları yükleyin, dahili bileşen hatası verenleri söyleyin.

auruoluk

Üye

bence ya orjinal ikon kullanın yada belle ikonları

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Filebrowser hatasını kendiniz Rofs2'den silerek bu hatadan kurtulabilirsiniz. Nokia Firmware Editor'ü açıp Rofs2'yi içine sürükleyip-bırakın. Sonra arama çubuğunda filebrowser* yazıp aratın. Çıkan iki dosyayıda silip Repack'e tıklayın. Rebuilt uzantılı dosyanın _Rebuilt uzantısını silip flashlamada kullanın.

----------Eklendi @ 17:40:50 ---------- Yazıldı @ 17:40:16 ----------

bence ya orjinal ikon kullanın yada belle ikonları

Finalde zaten kullanıcaz

kardeş yazdım ya zaten
teli 3 defa flashladım 3 defa dosya yön biçimlendirdim tele hard format attım (4 tuş olayı)

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
X6'sı olan başka birinin test etmesini bekleyeceğiz. Yapacağım başka bir hamle yok şuanlık.

auruoluk

Üye
Final ne zamana çıkar . Hemene cfw atmayı sewmiyorum

auruoluk

Üye
Ooo. Neyse ama herşey değer tck ekibine