kardeş millet ve dokunmatik çalışmaz bende fiziksel olan çalışmadı foto modunda dokunmatik çalışıyor ama fiziksel çalışmıyor.mod yapabiliyorum video modu sorunsuz ikiside çalışıyor.kamera tuşu ev ekranında kameraya giriyor ama çekim yapmıyor foto modunda
Anladım, mod arşivimdeki sorun giderme modlarını inceleyebilirsin, işine yarayacak şeyler bulursun Bu bilgin sayesinde 5228'de hangi modları uygulayacağımı öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim.
5800 navi telefounum var ilk flashımı daha önce attım ovi v60 ı görmeyince navifirmden indirip telefona flashlamıştım ancak use ini yi kullanmamıştım local mode da kalmıştı bende pilini çıakrtıp geri takmıştım tel açlmıştı use iniyi kullanarak yaparsam böyle adımları takip eder mi yoksa use iniyi kullanmasam da adımalrı böyle atlamalımıydı
çok saolun zaten bu v60 reset kasma sorunlarıyla dolu çok yakında cfw yükleyeceğim
Son sorum hani 5800 ın yatay algılaması için sola doğru yatay yapıyoruz ya sağa doğru dönmesinin yatay algılaması için yazılımsal şeyler mi gerekli yoksa donanımsal mı
Selam ben ilk defa cfw yapıcağım. Nokia 5235 im var ama ben 5230 unkini indirdim.Yüklemeyi deniyeceğim fakat biraz tırsıyorum haliyle Güzele benziyor.Birazdan deniyeceğim inş. bişey olmaz