Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

mrb arkadaşlar 5800 xm kullanıayorum telefonda görüşme yaparken ses değiştirme prog arıyorum ama bulamıyorum yardımcı olurmusunz.

kardeşim böyle fasa fiso şeler yayınlamayın inen şeyleri yayın layın bende okadar şey varki sitede yayınlamayı bilmiyorum

rambo yine banlanmış bu kadar faydalı biri neden banlanırki yana yana x6 için mod bekliyorum valla

su konuda 31. Sayfada var. http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/turk-cfw-kuvvetleri-t-c-k-cfw-ve-mod-duyurulari-genel-baslik-31-574189.html

anıl okudum yazdıklarını hayırlısı olsun kardeşim bir rambo gider bir polat gelir ama rambo yu çok severdim efendi bi arkadaşltı ukala değildi ne bilim üzüldüm açıkcası ama yapacak birşey yok geriye bakarsak toz oluruz her zaman önümüze bakmalıyız

biz önümüze bakalım kardeşim bu temiz portu x6 için rambonun paylaştığı modlarla flashlıyorum ama olmuyor tel açılmıyor bir türlü ya

Tepkiler: anılbaran
hocam dosyaları indiremiyorum... Bi açabilir misin...

linklerde sorun var malsef rambo gelince ilgilencektir

SquiRe20

Üye
Pitbullun cfwyi kurdum.5800da alttaki 3tuşun ışığı gidior xpress tusununkide sönük ekran parlaklığıylamj alakalj çünkü parlaklık en düsükte.

SquiRe20

Üye
parlaklıı yükselttjm ama hala yanmjyor

trqt

Üye
Öncelikle CFW'niz züper tek kelimeyle yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ancak mesaj sesiimi değiştiremiyorum AYARLAR/TERCİHLER/GENEL/KİŞİSELLEŞTİR/MESAJ SESİ ' ne giriyorum
ZİL SESLERİ
ŞARKILAR
VİDEO KLİPLER
SES KLİPLERİ şeklinde 4 ayrı klasör karsıma çıkıyor ancak internet üzerinden indirip telefona attığım mesaj seslerini bunların hiçbirinde bulamıyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

kullandıgım cihaz x6-16gb rm559 serisi songuncellemem sw surum.v.12.0.091 bugün itibariyle son guncellemesi araştırdıgımda surum 40 kurur bıle var benım sıkıntım jaf yı çalıştırdıgımda kutucuklar işaretlendıgınde telfon modelını göstermemız için açılan menüde x6 görunmuyor ne yapmamız lazım saygılar