Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

esqalsiz

Üye
walla kardes ben bu siteye 2006 dan beri giriyorum daha oncekı nickmde dj_onur du bunu yeni açtim gecenlerde şifresini unutmustum ben kesınlıkle işim bitti alacagımı alıyımm gibisinden düşün müyorum gerktiğinde yardım isteyen arkadaslara yardımcıda oldugum oluyor haa ben sadece facebook üzerinde gezerken paylaştığım bu fw yi gordum hosuma gıttı paylaşmak istedim sadece yani bilmyiyorum da bu durum pek hoşuma gitmedi bilgi paylaştıkça güzeldir

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Özel CFW'leri çıkarabilirsiniz. Ama nedense ben şunu görüyorum, gerçekten özel bir CFW yapmak isteyen biri eninde sonunda bizim nasıl uğraşlar verdiğimizi anlıyor. Sorun burda değil. Sadece senin başka bir fw'den bahsetmen değil, başkalarınında yabancı fw'lere yönelmesi can sıkıcı. Artık hemen herkes bu bölümün bir çöplüğe dönüştüğünü söylüyor. Özellikle "10 tane cfw denedim en iyisi bu yabancı cfw" diyenler arttı. Neden mi? Adam 10 CFW'yi de arka arkaya flaşlıyor.Halbu ki her CFW'nin içinde nasıl kurulacağı yazıyor. Her CFW flaşından önce hafıza kartını formatlaması gereken kişi bunu yapmıyor. Doğal olarak bu bölümdeki CFW'ler çöp oluyor. Sonra kendini araştırmacı uzman ilan eden kişi yabancı forumlara bakıyor. En üstteki konuda yer alan CFW'yi yüklüyor. "Buldum CFW'mi, Türkçe CFW'lerin hiçbiri güzel değil" diyor.

Ben kararımı aldım. CFW'yi 3 kademede MaxiCep'e ekleyeceğiz. 1. kademede yabancı forumlara İngilizce ve diğer dil destekleriyle, 2. MaxiCep'e aynen İngilizce konusuyla, 3. kademede ve uzun bir aradan sonra Türkçe konusu ve desteğiyle ekleyeceğiz. Bu taktik çok işe yarayacaktır.

valla bilemicem artık . Bakıcaz duruma göre

esqalsiz

Üye
Kardesim sende kendı capında haklısın olaya farklı acılardan bakmak gerekır.ben sizin kardar bu cfw işinden anlasam kesınlıkle isyan etmem daha iyisini yapar ortaya ağırlıgımı koyarım.ha yapamıyorsam da taklıt ederim bir süre.

----------Eklendi @ 00:31:52 ---------- Yazıldı @ 00:26:39 ----------

kardes nese ne siz su siteye girin hele 3 ekran koymus mu bana mı ole geldı acıl dönüş yapın

esqalsiz

Üye
3 nokta var orta işaretli

eee olamazmı .Ben hiç koymasam .Ev ekranı yok bundamı dıcektin

8 yapak havamız olur :

----------Eklendi @ 11:40:17 ---------- Yazıldı @ 11:36:48 ----------

wallla kardes dikkatimi cektı ondan dedım 2 ekran vidgeti kullanılıyor
elin adamı yapar mı yapar
sen o fw yi kur bi dene bence

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
8 nokta koymak yerine elle "8 ev ekranı" yazsak

furkan ve ya anıl bi mod a ihtiyacım var elinizde varmı bilmiyorum.

Klavye modu..

Dikeyde n8 alfasayısal anna tuşlu.
Yatayda yine n8 alfa sayısal olacak

yani..

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İkincisi imkansız. Birincisinin modu benim arşivimde var.

imkasız değil dostum. Vardı önce zaten. yatay alfa sayısal kılavye.

8 nokta koymak yerine elle "8 ev ekranı" yazsak

aynen ya öyle yapalım

----------Eklendi @ 14:51:54 ---------- Yazıldı @ 14:49:35 ----------

arkadaşın dedigi olay var .Ama her yerde olmuyo sanırsam. Tel format attgında . Wifi fi taratıyon.Sonra wifi şifresi giriyon.İşte tam o anda sanırsam o yaatada alfasayısal çıkmıştı hatırlıyom yada başka bi yerde kesni çıkmıştı hatırlıyom .Ama her yerde olurmu bilemem

n97 i portladığımız zamanlarda vardı. her yerde çıkıyodu. modu bulamadım gitti.

siteye bak klavye yi görürsün

ha işte bende onu diyodum .Bİ kaç yerde çıkmıştı o.AMA had format sonrası çıkmıştı sonra cıkmıyodu bi daha

bulursam paylaşırım. 2011 ocak aylarında kullandığım bi cfw de vardı. çok süperdi.