Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Burada tartışmaya girmeye hiç gerek yok. Anladığım kadarıyla CFW'den pişman olmuşsunuz ve sıkıntınızı bize yansıtarak bu sıkıntıları başkalarının yaşamamasını istemişsiniz. Ama öyle bir yazı yazmışsınız ki "yazıp geçmek" gibi görünmüyor. 1,2,3 cümle olsa neyse. Sorunlarınızı açıklayıcı yazmamışsınız, bu yüzden yanlış anlaşılabiliyor (ki anlaşılmış).

Sizden ricam, sadece CFW'nin ne anlama geldiğini değil, konu içeriğini de iyice okumanızdır:

Umarım anlayışla karşılarsınız.

ya yok yanlış anlama sen beni . Canım başka bişiye sıkkındı sen denk geldin diyelim. Ya cfw ler ilginç bişi cfw lerde ram oranı düşük olur. Bide ilk cfw ya bazı bilmen gereken şeyler var kullanımla alakalı. Tel hızlı olur normalde ama ram düşük olur. Ama şarjda uzun kullanımda ortaya çıkar . Yanlış anlama ilk cfw attıgın için degişik gelmiş olabilir dostum

Abicim bayıldım buna... Ama d1 de bulunan cfw yi indiremiyorum site açılmıyor... bi yaddım etsen..

Carino

Üye
[h=1]Anılbaran ve diğer Ekip üyelerine;
Maxi Power C6 Multi CFW C6v41 Port 5800 (Anılbarana ait olan 3*4) versiyonlu cfw'yi 3-4 haftadır kullanıyorum. Bugune kadar kullanmış oldugum en iyi cfw... Şarj süresi 2 günden 3,5 güne çıktı(geceleride açık). Şarj süresi benim için en önemli konuydu... EKİBİNİZE TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM, BU YAZILIMIN YENİ VERSİYONUNUN ÇIKMASINI 4 GÖZLE BEKLİYORUM... İyi çalışmalar...
[/h]

Tepkiler: Silinen Üye 94869
öncelikce ben teşekkür ederim böyle güzel bi yorum yazdıgınız için . Şarj süresi batarya nın durumuna göre degişkenlik gösterebilir. İyi bari senin ki şarjı iyi gitmiş . Ya cfw yi begenmen önemli elbette . Ekip olarak cfw çıkarıcaz fakat az daha zaman lazım . Memmun kaldıysan ne mutlu bana

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Anıl ne yapmışsın ya 2 günden 3,5 güne çıkması güzel birşey

ya arkadaş fazla teli kurcalamıyodur ondan öyle dir. Bana 2 gün bile gitmiyo en az 12 saat wifi baglıyıım zaten. Ümitin cfw daha uzun gider benimkinden . Şaşırdım bende 3 gün gitmesine

auruoluk

Üye
ya anılbaranın 2. cfw sinimi yüklesem yoksa rambo nunkimi karar veremedim yaaa yardım

ikisine de yükle sırasıyla . Hangisi hoşuna giderse onu kullan

feat_01

Üye
kardeş öncelikle teşekkür ediyorum böyle bir cfwyaptığınız için..ben 5230 kullanıyorum...yabancı forumlarda gördüm seçenekler ve geri tuşları yerinde simgeler var..ve çok hoş görünüyor...bunun modunu bulabilirmisiniz acaba..yada cfw ye eklerseniz süper olur... )

Şimdi açılıyor tekrar deneyebilirsin.

Kardeşim ben x6 kullanıcısıyım yükleyeceğim ama bu demomu başka daha gelişmiş daha iyi cfw yaptınmı
ayrıca kardeşim wifi/wlan ve hızlı aramayı çıkarmışsın tekrar nasıl yüklerim bu 2 soruma cevap bulduğpum an cfw yi kuracağım kardeşim bekliyorum yanıtını

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

1) Demo değil de henüz eksikleri olabileceğini düşündüğümüz için BETA dedik. Üzerinde çok daha fazla çalışıp geliştirilebilir anlamına geliyor. Sıradaki ekip CFW'mizdir. İstersen onu bekleyebilirsin.
2) Wifi sadece 5230 için çıkarıldı.

anladım kardeşim ekip cfw bu konudamı yayınlanacak adı ne olacak ve ne zaman çıkar
birkaç isteğim olacaktı acizane en çok kullandığım opera ve tabiki 4 sıra klavyedir ama tuşları dahada büyütebilirmiyiz öyle bir program vardı ama olmadı yapamadım

bu arada rambo sen bitanesin kardeşim değerini iyi bilirim

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yarıyıl tatilinde başlayacağız çalışmalarımıza. Ne zaman çıkar bilmiyorum ama bir süre daha çıkmayacak. Adı TCK olacak.
Klavye tuşları küçülürse daha fazla büyümez. Yalnız İngilizce yazma moduna geçersen daha az harf içerdiği için daha büyük tuşlar oluyor.

Beni düşündüğün için teşekkür ederim emirberkçelik

arkadaşlar bu cfw ler v51.6.002 ye olur mu olmuyosa bu versiyona göre cfw üretebilme imkanınız var mı