tema efektlerini telefonu aldığımdan beri kullanmıyorum anıl kardeş.
ayrıca " cfwyi kullanmayı bilmek lazım" ne demek anlayamadım. telefon mu bana uyacak ben mi telefona uyacağım? ben telefona uyacaksam o zaman ne gerek var cfw'ye?
başka bi telefon gibi davracağım öyle mi. hımm. c6 port olduğuna göre yani c6 gibi mi davranacağım telefona? ilginç.
neyse bu kısımları pas geçiyorum, zira incir çekirdeğini doldurmaz.
Rambo bey,
ön yargı diyorsunuz da, olumsuz eleştriye de gelemiyorsunuz farkında mısınız? "ön yargılı" yaftasını vurmadan evvel "bu işe kalkıştığımı" aklınızın bi köşesinde bulundurmanızı isterim. bir risk aldım, veya canım öyle istedi. ön yargılı olsam telefonun brick olma ihtimalini göze almayı dahi düşünmezdim.
nokia suite'den sen nefret edebilirsin, ama ben de etmiyorum, hatta çok da kullanışlı buluyorum. bu da bir tercih neticede. notlar ve ajanda kayıtlarını yedeklemek için en ideal yöntem bana kalırsa (bu DA bir tercih.)
flaşlayamadım, çünkü offline modu seçmedim (neden acaba)
videoyudan izledikten sonra yüklemeyi başarabildim (neden acaba?)
hattımda hiçbir problem yok. 3g paketim de var. turkcell. ofw yükledikten sonra gps normale dönmüşse, demekki hatta problem yoktur.(cfw yüklüyken anlık olmadı, bunu bir kaç kez denedim, her defasında aynı şey oldu)
herşeye önyargılı yaklaşmıyorum, bence siz her şeye hazımsızsınız.
burda herkesin süper, şükela deyip geçmesini bekliyorsunuz.
yani bu geri bildirimi de yaptığıma pişman oldum açıkçası. sadece söyleyip geçecektim ikiniz topa tutmuşsunuz resmen.