Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

denow

Üye
LÜTFEN YARDIM!!!
ben 5800 4x5 menülü anılbaran yüklemeye çalıştım sonuna kadar her şey tamam oldu ama telefon test mode de takıldı kaldı. Bi kaç kere baştan yaptım ama yine aynı yerde takılı kaldı .s pilini çıkartıp taktım bu seferde açıyorum telefonu beyaz ekranda kalıyor

jafta flash butonuna basmadan önce bi ekran görüntü koyarmısın ? tekrar cfw atmayı dene . http://technodestek.com/cozuldu-jafta-telefonun-local-modede-kalma-sorunu-229/

anll35

Üye
arkadaşm ben anılbaran arkadaşımın fwsni yükledim ama internete giriyorum kırmıza tuşu basınca internet kapanıyo bunu nasıl düzeltebilirim acba lütfen yardm

anll35

Üye
ama ben olmamasını istiyorum önceden yoktu yok mu çözümü bunu muhakkak yapmam lazım böle olmaz lütfen yardm et bna

ya ne yapıyım ? yapabilcegim bişi yokki ? menü tuşuna basarak arka plana atmayı dene

anll35

Üye
nese onu boşverelm bide internette sayfa değştrme ve dğer simgelere tıklyorum açlmyo 10-15 kere basıyorum anca açılyor bunun sebebi nedir acba

bende öyle bi sorun yok . Format attınız mı siz ? Önce karta sonra tele .

anll35

Üye
evet attm ama olmuyo

cemkaya

Üye
kolay gelsn rambo askerden dönünce uygulamalarını takp edicem

arkadaşlar benim telefon 5230 daha önce rambo kardeşimin yaptığı cfw yi kurmuştum gayette memnun kaldım şimdi yeni cfw yi kuruyim dedim telefonda beyaz ekran geliyor sonra renki renkli oluo pc den error yazısı geliyor bi türlü çözemedim yardım edin lütfen herşeyi eksiksiz yaptım

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Önceden OmegA kurduysan telefonun versiyonu V50.0.001 olmalıdır. Buradaki 5230 CFW'leride V50.0.001'dir. Eğer sen OmegA'daki V50.6.002'yi yükleyip daha sonra buradaki CFW'leri yüklemeye çalıştıysan dediğin gibi olur.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
senin v.6 cfw'nde V50.6.002 sürümünü kurmuştum yani şu an V50.6.002 sürümü var telefonda

5230'un yeni versiyonu V51.0.002'dir. Buradaki CFW'ler V50.0.001 için. Yani buradaki CFW'leri yükleyemezsin. Sana tavsiyem telefon versiyonunu yükselt.

5230'un yeni versiyonu V51.0.002'dir. Buradaki CFW'ler V50.0.001 için. Yani buradaki CFW'leri yükleyemezsin. Sana tavsiyem telefon versiyonunu yükselt.

kusura bakma kafanı şişiriyorum ama nasıl versiyon yükselticem ?