Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet sonrada biz de dicez ki: Gülü seven dikenine katlanır . Sonra CFW den soğuyacaklar

esqalsiz

Üye
Kardes izleyn ne kaslma war ne baska bi durum orjinal gbı catır catır calsyr sade tr yapsak yeter

Kardes izleyn ne kaslma war ne baska bi durum orjinal gbı catır catır calsyr sade tr yapsak yeter

ona bakarsan cfw ler de alttan bi sürü uygulama aç ram 25 de gezsın yıne takılma olmuyor. En azından ben de taklıma olmuyo

ama herkes ram yuksek olan çook hızlıdır dıyor. hee öyle dıyom bende

esqalsiz

Üye
Yaw kardes cıldrcm ya phoneix ten cfw kuramaym orj fw kuruluyr ama :S jaf ta win7 de skntılı gbi korktugumdan yuklemedm..Orj fw attm geri

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bak o CFW'yi TR yaparız sonra gülün dikeni büyük çıkarsa karışmayız :

esqalsiz

Üye
ona bakarsan cfw ler de alttan bi sürü uygulama aç ram 25 de gezsın yıne takılma olmuyor. En azından ben de taklıma olmuyo

ama herkes ram yuksek olan çook hızlıdır dıyor. hee öyle dıyom bende

kardes dun ben dedm c41 portna 3.Partı uygulama kurmayp boyle ilgnc ve farklı özellkler ekleneblr o zaman ram de azalcanı dusunmyrm ama adam yapmıs hayran kaldm facede yabancı bir arkadas grubuna katldm calsmalar mukemmel

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Onlarda ekip kurmuş. Zaten bu ekip işini bi biz Türkler yapmıyoruz. Neden herkes özel CFW çıkarmak yerine ekip kurmuyor? İlk CFW yaptığım zamanlar forumda sadece 5800 CFW leri vardı. İlk 5230 CFW si Anadolu Parsı'ydı. Daha sonra kendimi CFW üzerinden geliştirince 4 telefon için CFW çıkarabildim ve Türkiye için bunu tek yapan bendim. Benim OmegA'yı piyasaya sürdüğüm zamanlar Sunrise adlı çok eski (en az 1 yıl) bir CFW vardı. Düşün sadece 5800 ve X6 için yapılmış ve ekip değil özel CFW idi.

İşte bizler keyfimize rahatımıza düşkün olmazsak böyle yabancılara bakar ağzımızın suları akar hayran kalırız.

Türkiye'de CFW işine cesaret eden çok az kişi olurken BEN TÜRKİYE DE İKİNCİ İLKİ BAŞARARAK EKİP KURDUM. Bu iş öyle herkesin sandığı gibi kolay değil. Ekipteki üyelerden hiçkimse (ben dahil) CFW uzmanı değil. Bu işin profesörü olmak gerekmiyor zaten. En önemlisi istek ve CESARET.

Bu ekibin çıkaracağı CFW'ler inşallah Dünya'daki basit tüm CFW'leri yutacak Dünyada da ilgi uyandıracak... Tabi bu yavaş yavaş olacak. Öyle tek CFW ile hedefe ulaşılmaz.

esqalsiz

Üye
Unutma Kardes biz Türkler pratik zekaya sahbiz hc bsey yapamazsak tr yaparz

o sırada bizler amuda kalkmıştık zaten

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yanlış anlaşılmasın kimse CFW yapamıyor demek istemedim (biraz ağır bi konuşma olmuş ). Çok az kişi CFW yapıyor demek istedim. Üstadların hakkını yememek lazım.

biz insanlar 1-2 güzel şey yaptıktan sonra,güzel yorumlar da duyunca,nedense egolarımıza yenik düşüyoruz

esqalsiz

Üye
Sybmyn gelstrcleri işsz kalyrmus nokia windows a gectgnden bz steye modder olarak alsak mi ne?

konthero

Üye
s.a benda 5800 da cfwyi yükledikten sonra local mode den sonra test modeye geçmiyor yardım lutfen