Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Artık nasıl bir CFW çıkaracağımızı ilerde kararlaştıracağız. CFW'nin kemik yapısını bozmamaya ve daha da sağlamlaştırmaya bakacağız.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Farkındaysanız bu yüzden hemen CFW çıkarmıyoruz.

Rambo_FT dostum öncelikle bu çalışma için tşk etmek istiyorum. elinize sağlık ve bir de sorum olacak. omega v4.6 yı kullanıyorum, hiç bir problemim de olmadı. Burada paylaştığın cfw yi yüklemeli miyim? cevap evetse neden evet? yardımcı olursan çok sevinirim

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Bu bir sınav sorusu galiba, Evet demek yetmiyor bir de "Nedenini" söylüyoruz . Eğer OmegA'da sıkıntın yoksa bu demektir ki sen hala V52 sürümünü kullanıyorsun. Bu CFW'lerden birini yüklediğin taktirde telefonunu V60 versiyonuna yükselteceksin. Ardından tekrar OmegA'ya geri dönemeyeceksin. CFW'ler güzel. Seçim sana kalmış. Özellikleride konuda yazıyor bakarsın. OmegA daha stabildir çünkü üzerinde çok çalışılmıştır. Buradaki CFW ler henüz Beta'dır.

bende max. 50 mb ram var

Telefondan telefona ve kullanımdan kullanıma göre RAM değerleri değişiyor. Konudaki "Anılbaran'ın 1. CFW'sinin RAM Testi Videosu"na bir bak istersen.

Tepkiler: guilty_2121
yok üstadım sınav sorusu ne haddimize=) sadece belirgin farkları bilmek istedim. açıklaman için tşk ederim

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yok üstadım sınav sorusu ne haddimize=) sadece belirgin farkları bilmek istedim. açıklaman için tşk ederim

Sana kızmadım canım Bugünlerde hocalar yaptıkları sınavlarda Evet Hayır şıklı sorularda bile Nedenini soruyorlar o yüzden espiri mahiyetinde söyledim

Tepkiler: guilty_2121
ya ne oluyor. Benım imzam dün vardı .Bugün yok

----------Eklendi @ 12:01:20 ---------- Yazıldı @ 12:00:57 ----------

ha böyle dedim çıktı

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Senin imzada birşey var ama ben anlamadım. Bi çıkıyor bi kayboluyor

esqalsiz

Üye

kardes linkteki vıdeo yu izleseniz bi
ölüm makinası olmuş

Tepkiler: anılbaran

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Böyle CFW ler çok Bizde birşeyler yapıyoruz işte

bence bilmiyorsan uğraşma kardeşim telefonun bozulur filan boşwer yani riskli işler bu işler

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bence bilmiyorsan uğraşma kardeşim telefonun bozulur filan boşwer yani riskli işler bu işler

Adam diyor ki: Mission Impossible (görevimiz tehlike) .

Paylaştığım mod arşivini kullan kurcala öyle öğrenirsin. Deneme-yanılma yoluyla. Direkt bilgi almaz zor.