Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

tmm furkan çok önemli değil tema efktini kapatmak için napcam bide hadi soruyodum ya mesajlarda rapor alı nasıl ewet yapıcam diye onun hangi dosyada olduğunu buldum

Yavaş yavaş CFW'yi sökmeye başladın. Tema efektini kapatmak için birşey yapılıyordu ona da bakmam lazım hatırlamıyorum Paylaştığım modlar arasında olabilir.

Yavaş yavaş CFW'yi sökmeye başladın. Tema efektini kapatmak için birşey yapılıyordu ona da bakmam lazım hatırlamıyorum Paylaştığım modlar arasında olabilir.

zaten çözdümde zor geliyodu uğraşması bide yüzlerce flash atıom ondan uğraşmak istememiştim modlarda hep efekt açık var. ben buldum dosyaları ama 2 dosyanın içeriği çok değişik ya ondan sana sorum bi ara bakarsın acelesi yok ,

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
CFW çalışmalarıma başlayınca her türlü bilgiyi verebilirim. Şimdilik derslere vakit ayırıyorum.

üstad 5530 v40 içinde bir cfw yapsanız :S mılet yuklemiş telefonlarına burda yazmışlar memnunlar 5530 içinde yapsanız lütfen?

auruoluk

Üye
ya ben pittbull nun cfw sini kullanıyorum çok oyun yüklemiştim hard format attım ama sonrada ram max. 45 mb . oyunları sildim hala 45. neden olabilir

auruoluk

Üye
peki normalde kaç mb ram olması gerek ???

esqalsiz

Üye
slm bu msj lara sohbeti gömmusunz ya bu msjlar c6-01 deki gbi baloncuk seklndemi klasörleme yapıyo mu?

esqalsiz

Üye
Polarbit oyunları halen calsmyr sanrsam anılbaran öyle demisti.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yok sadece linkler yenilendi. Ölü linkler oluşabileceği için önlem alındı.

esqalsiz

Üye
Yok sadece linkler yenilendi. Ölü linkler oluşabileceği için önlem alındı.

Hmm.Kardes üye olarak bi istekte buluncam da simdi fw ye 3 parti uygulamaları gömmeyip fw nin daha optımum sevıyde olması icn fw guncellemelerinı yukleyp olustrsanz daha mantıklı ve guzel olur.Fw hacklı oldugu icn snradan paket seklnde ıstege gore yuklenmesı daha dogru olur.Orjinal fw A++ olur.