anılbaran
Üye
rambo ft senin fwde kaldırılan uygulamalarda wifi diyor o bildiğimiz wireless mi?
evet o. Ama o 5230 için olanından kaldırıldı.
ok onu deniyim bir.
anılbaranin cfw sınde çalma listesı dışında bir problem yok neredeyse 0 hata
Kendini ateşe atarsın. 5800'a 5230 FW'si yükleyemezsin
çalma listesi deki hata neydi ?
Rambo_FT arkadaşım fwni denedim çok güzel hata yok diyebilirim, tek kötü durum mesela c6 orjinal fwde olan sen de değiştirmediğin uygulamalar klasörünü uyglma. diye kısaltmalar var onlar düzelmiyor yani ismini kalıcı yapmışsınız onlar kötü gösteriyor fotoğr. gibi bunun dışında fwni çok beğendim tam aradığım fw çok saol tebrik ediyorum.
----------Eklendi @ 16:43:32 ---------- Yazıldı @ 16:40:58 ----------
yok abi kaldırılan uygulamlara wifi/wlan bileşeni kaldırıldı demişsin o sadece 5230 içinmiş.onu deniyim bir derken 5800 için olanı deniyeyim dedim.
İyi akşamlar.Bende de RAMBO_FT ' nin CFW si yüklü fakat karşılaştığım 2 sorun var.
1.si Turkcell uygulama dükkanından ''Sahadan'' uygulamasını indirmeye çalıştığımda telefonunuz bu uygulamayla uyumlu değildir hatası alıyorum ve ''Sahadan'' uygulamasını kuramıyorum.
2.si NFE(Nokia Firmware Editor) ile font değişikliği yaptım yazılımda yaptığım fontLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız(İndirip,görmek için tıklayınız)dir.Fakat bu font değişikliğini yaptıktan sonra mesajlardaki yüz smileylerinde ve diğer iconlarda gözle görülemeyecek kadar küçülme oldu diğer iconlarda (yüz smileyleri dışında) hiç görülmeme meydana geldi.
Bu 2 sorunun bir çözümü var mıdır ? Varsa bu çözümler nelerdir ? Umarım yardımcı olabilirsiniz aksi takdirde severek kullandığım RAMBO_FT CFW sini kaldırmak zorunda kalacağım.
Şimdiden teşekkürler.
Saygılar...
1.de tekrar formatlamam gerekecek başka bir çözümü yok mu ? Ayrıca arkadaşımın telefonu orjinal 5800 V60.0.003 onda bu sorun yok yani bende de versiyon 5800 V60.0.003 gösteriyor fakat bu hata var. 2.de de Sony Sketch_Ef fontunun uyumlu olanı var mıdır ? Birde uyumlu fontları nerede bulabilirim ?Beğenmene sevindim.1.sinin çözümü: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresindeki modu NFE ile Rofs2'ye uygula bir de öyle dene.2.sinin çözümü: Maalesef bunun çözümü yok. Gülücüklerle uyumlu fontlar indirmelisin.
1.de tekrar formatlamam gerekecek başka bir çözümü yok mu ? Ayrıca arkadaşımın telefonu orjinal 5800 V60.0.003 onda bu sorun yok yani bende de versiyon 5800 V60.0.003 gösteriyor fakat bu hata var. 2.de de Sony Sketch_Ef fontunun uyumlu olanı var mıdır ? Birde uyumlu fontları nerede bulabilirim ?
rambo_ft arkadaşım o kısaltmaları düzeltmenin bir yolu var mı anılbaran'ın fwsinde normal tam yazıyordu ??
mesela çalma listesinden şarkıyı silmek istediğimizde müzikten atıyo veya çalma listesini silmeyi istediğimizde atıyo
rambo ft kardeşim şu an fark ettim yatay ekran 3x5 çok kötü oluyo böyle aralarda büyük boşluk oluyo bunu nasıl 2x6 yaparım? Birde klavyeleri değiştirmek istiyorum anılbaranınkinden alıp bunun rofsa koyacağım da dosya yolunu bilmiyorum?
Bunlar için bazı modlar gerekiyor ancak uygulaman mümkün değil. CFW'nin 2x6 olanını benim yapmam lazım. Sonradan mod uygularsan telefon açılmıyor ne yazıkki. Klavye içine aynı.
Rambo bundan sonra ofw edit mi yapcaksınız yoksa c6 ya devam mı
Hayır ben rofs dosyasını değiştireceğim, değiştirdiğim rofs ile fw yi yükleyeceğim nasıl olmuyor benim bildiğim siz de böyle yapıonuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?