Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
yeni sürüm derken c6 nın mı 5800 mı ve şu anda bu yeni sürüm üzerinde çalşıyormusun?
c6. ilerde latino eğer .043 e geçmesse kendim portlayacağım:oke:
kardeş private xhtml diye bir hata veriyor
diğer fw lerde öyle bir hata yoktu nasıl yapcaz
öyle hata veriyor ve yükleme kapanıyormu yoksa devammı ediyor eğer devam ediyorsa problem yok yüklenir:oke:

kendir

kendir

Üye
devam etmiyor kardeş

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
bende başka bir tane vardı onu bulabilirsem buraya eklerim onu denersin:oke:

kendir

kendir

Üye
tamam olur çok iyi olur

MusTy57

MusTy57

Üye
Kardeşim bu 5800 için mi C6 İçin mi pek anlayamadım 5800'ım var kurabilirmiyim bunu ?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
hmm güzelmiş.tmm bunuda tıkarım rofsa:oke:

--------------- Ekleme ---------------

ama dur sen bana extradan ikonları olmayan temalar bul daha az yer kaplarlar:oke:

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
üstüne basıyorum aynı temanın defoult icon sürümü MaxiCep.Com - Bilgilendirme
Nasıl hızlıyım deme:ehe :ehee

buda başka bir tema yeşil defolut çok güzel

e|2hNx

Üye
kardes ben daha öncede demiştim orjinal sound wawes temalarıda olsun diye umarım eklersın :(

yada şefaf temalar güzel olur birde effekleri umarım değiştirmezsin çünkü bunlar hızlı

BU hafta sonuna inş yetişir <3 ve ram üstünde biraz daha iyleştirmeler yaparsan iyi olur böyle cok iyi ama genede iyisi olursa :)

cursed_shadow

Üye
Hocam dikkatimi çekti. Şöyle ki; kilit kodu koyduğumda ekran kilidi açılmayabiliyor. Ekranı hiçbir şekilde aktifedemiyorum bataryayı çıkarıp takmak gerekiyor. Ayrıca telefonla görüşürken sensörler çalışmıyor dolayısıyla sensörü kapatsan da ekran kilitlenmiyor, dokunmatiği açık kalıyor. Bunların bir çözümü var mı?

dengesiz74

Üye
resim ve videolar nereye kaydediliyor bulamıyorum faceye ekleyecem güzel fw beğendim

ndmylmz

Üye
hocam lnkleri ne zamn ekliceksin :d bekliyoruz :D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
üstüne basıyorum aynı temanın defoult icon sürümü MaxiCep.Com - Bilgilendirme
Nasıl hızlıyım deme:ehe :ehee
:ah:ehe

buda başka bir tema yeşil defolut çok güzel
Bir bakalım...
kardes ben daha öncede demiştim orjinal sound wawes temalarıda olsun diye umarım eklersın :(
:pro:
yada şefaf temalar güzel olur birde effekleri umarım değiştirmezsin çünkü bunlar hızlı
:oke:
BU hafta sonuna inş yetişir <3 ve ram üstünde biraz daha iyleştirmeler yaparsan iyi olur böyle cok iyi ama genede iyisi olursa :)

Hocam dikkatimi çekti. Şöyle ki; kilit kodu koyduğumda ekran kilidi açılmayabiliyor. Ekranı hiçbir şekilde aktifedemiyorum bataryayı çıkarıp takmak gerekiyor. Ayrıca telefonla görüşürken sensörler çalışmıyor dolayısıyla sensörü kapatsan da ekran kilitlenmiyor, dokunmatiği açık kalıyor. Bunların bir çözümü var mı?
ilk yazdığın sorun bende olmadı.
dokunmatik kitleniyor kardeş eğer düzelmiyorsa bir hard format atmayı dene:oke:
resim ve videolar nereye kaydediliyor bulamıyorum faceye ekleyecem güzel fw beğendim
Videolar,Resimler:oke:
hocam lnkleri ne zamn ekliceksin :d bekliyoruz :D
Bir beta tester'a ihtiyacım var.Fw yi 2 gün deneyecek olumlu ve olumsuz yönlerini yazacak bende ona göre final sürümünde değişiklik yapacağım:oke:

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
Bir bakalım...

ilk yazdığın sorun bende olmadı.
dokunmatik kitleniyor kardeş eğer düzelmiyorsa bir hard format atmayı dene:oke:

Videolar,Resimler:oke:

Bir beta tester'a ihtiyacım var.Fw yi 2 gün deneyecek olumlu ve olumsuz yönlerini yazacak bende bende ona göre final sürümünde değişiklik yapacağım:oke:
bence sen yapabildiğin genel bütün modları yap ve yayınla eminim beta bile olsa bir çok kişi yükleyip deneyecektir ve buraya şurası şöyle diye bilgi verecektir zaten burası cfw üstüne gördüğüm en iyi site eminim sonuca çabuk ulaşırız :oke:

e|2hNx

Üye
bence sen yapabildiğin genel bütün modları yap ve yayınla eminim beta bile olsa bir çok kişi yükleyip deneyecektir ve buraya şurası şöyle diye bilgi verecektir zaten burası cfw üstüne gördüğüm en iyi site eminim sonuca çabuk ulaşırız :oke:

aynen katılıyorum kardeşim sen butun modlamaları vs yap kendin gözden geçir sonra paylaş bizde indirip deneyelim beta bile olmaz

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
ok
bitiyor az kaldı:ehe

bu arada fw den çıkarttıklarım(yüksek ram için)

sözlük
aylin
ovi snyc(zaten çalışmıyordu)
ovi mağaza(yükleme dosyasını vereceğim)
etkin notlar

şimdilik bunlar:oke:

e|2hNx

Üye
çıkart vala telefonu aldım alalı o etkin notlar snyc aylin sözlük filan kullanmadım bu arada fikrimize uyduğun için teşekkürler bekliyoruz ya ALLAH :)

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
son kontrolleri yapıyorum:oke:

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
heyecan yaptım bak şimdi :naughty:

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar betayı sunmaktan vazgeçtim yarın tam olarak koyacağım yarına kadar patlamazsınız herhalde:ehe

Üst Alt