Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
1)Editör kullanmayı biliyormusun?
2) // // //
3)sonraki güncellemeye 5800 kodekleri eklenecektir:oke:(gelen fazla istek üzerine)

m.milamur

Üye
Evet kullanabilirim. Kodekleri kendim eklerimde birde ovi haritalara girdiğimde geri atıyor.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Biraz daha hızlı ve stabil olsa nokia kıskanır siteyi kapattırır :D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Evet kullanabilirim. Kodekleri kendim eklerimde birde ovi haritalara girdiğimde geri atıyor.

2)rofs2/Resource/apps/Startup.gif resmini istediğinle değiştir:oke:
Dikkat:İsim koyacağınla aynı olmalı.
eğer açılış sesinide değiştirmek istersen Startup_tone.wav dosyasını değiştir:oke:
üstteki uyarı bundada geçerli:oke:
Ovi haritalar bende atmıyor... Haritalarınız güncelmi?:hmmm
Biraz daha hızlı ve stabil olsa nokia kıskanır siteyi kapattırır :D
:ehe:yuru

m.milamur

Üye
Teşekkürler eline sağlık. Haritalardan atma problemi kalmadı fakat komumu dediğim zaman web sayfası bulunamıyor gibi bişey çıkıyor. Birde başka arkadaşlarda oluyor mu bilmem, operyı kullanırken arka plana aldığım zaman kapanıyor bunun bir çözümü var mıdır?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Bu hafta içinde yeni sürüm geliyor kullanıcıların şikayet ettiği hatalardan arındırılmış olarak:oke:

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Utk4n*'nın Fw sinin yeni versiyonunda gördüğüm N8 iconlu medya tuşunu da ekliyorum:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Turbo yeni versiyonu yarın geliyor:oke:

m.milamur

Üye
Utk4n*'nın Fw sinin yeni versiyonunda gördüğüm N8 iconlu medya tuşunu da ekliyorum:oke:

Turbo yeni versiyonu yarın geliyor:oke:

Hadi hayırlısı bakalım. Bekliyoruz.
Bi sorum olacak; bu fw deki tema dosyalarını 5800 v52 fw sine gömdüm ama çalışmadı, başka temalarda problem yok ama bu olmadı. Forumda bi arkadaşa vermişsin o yükelmiş. Nasıl yapabiliriz bu olayı?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Valla kardeş bende çıkaramamıştım o arkadaş çıkarmış temayı ona sor sen en iyisi:oke::hmmm

Swisyn

Swisyn

Üye
Batarya süresi çok az gidiyor, sarj et bırak 2 gün içerisinde dokunmasanız bile bitiyor buna bir çözüm bulunamaz mı acaba?

blomberg

blomberg

Üye
dosya gizlemek için bir dosya varmı?

Utk4n*

Utk4n*

Üye
Batarya süresi çok az gidiyor, sarj et bırak 2 gün içerisinde dokunmasanız bile bitiyor buna bir çözüm bulunamaz mı acaba?

ArkadaS sadece hız oLarak yaptıgı için fw yi öyLediR hızı iyi bataRya süReSi kısadıR ama baSka tüRLüde hızLı oLmaz teLefon mecbuR bi yeRden kıSacakSın :).

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
ArkadaS sadece hız oLarak yaptıgı için fw yi öyLediR hızı iyi bataRya süReSi kısadıR ama baSka tüRLüde hızLı oLmaz teLefon mecbuR bi yeRden kıSacakSın :).[/QUOTE]

Doğru.bu fw yi hız için tasarladım batarya benim için pek önemli değil binlerce kasma olduktan sonra:hmmm

Yeni versiyonu nihayet tamamladım en fazla pazar a kadar linkler eklenecek:oke:

Utk4n*

Utk4n*

Üye
ArkadaS sadece hız oLarak yaptıgı için fw yi öyLediR hızı iyi bataRya süReSi kısadıR ama baSka tüRLüde hızLı oLmaz teLefon mecbuR bi yeRden kıSacakSın :).

Doğru.bu fw yi hız için tasarladım batarya benim için pek önemli değil binlerce kasma olduktan sonra:hmmm[/QUOTE]

Şu pc kaSanıda bi değiştiR de baRi azcık hızLanSın biLgisayaRında :D.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
dosya gizlemek için bir dosya varmı?
yeni versiyonda Hafıza kartında Gizli diye bir klasör oluşacak gizlemek istediklerinizi o klasörün içine atacaksınız galeride veya video tv de görünmeyecekler:oke:

Doğru.bu fw yi hız için tasarladım batarya benim için pek önemli değil binlerce kasma olduktan sonra:hmmm

[/QUOTE]
Money.:ehe

Utk4n*

Utk4n*

Üye
yeni versiyonda Hafıza kartında Gizli diye bir klasör oluşacak gizlemek istediklerinizi o klasörün içine atacaksınız galeride veya video tv de görünmeyecekler:oke:

Money.:ehe[/QUOTE]

Ahaha :D.

EngLish ;
Money shouLd be youR dog :D.

GeRman ;
GeLd soLL dein gund weRden :D.

Türkçe ;
PaRa köpeğin oLsun aLırız sana bi pc :D.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Google çeviriye bak:D

Nfe den dosya çıkartmak bile ne biçim uzun sürüyor düşün halimi:D ama yılmadım genede Fw yapacam:D

Utk4n*

Utk4n*

Üye
Google çeviriye bak:D

Nfe den dosya çıkartmak bile ne biçim uzun sürüyor düşün halimi:D ama yılmadım genede Fw yapacam:D

Ben yabancı diL okuyoRum zaten googLe çeviRi kim :D.
Ben de paketLerken 2 saat bekLiyoRum :D.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
iyi bari zaman konusunda yalnız değilmişim:bann:

Sen googleye daha önce 'eğitime' yazdınmı hiç?:ehe

Üst Alt