Evet kullanabilirim. Kodekleri kendim eklerimde birde ovi haritalara girdiğimde geri atıyor.

Biraz daha hızlı ve stabil olsa nokia kıskanır siteyi kapattırır![]()

Bu hafta içinde yeni sürüm geliyor kullanıcıların şikayet ettiği hatalardan arındırılmış olarak![]()

Utk4n*'nın Fw sinin yeni versiyonunda gördüğüm N8 iconlu medya tuşunu da ekliyorum
--------------- Ekleme ---------------
Turbo yeni versiyonu yarın geliyor![]()
Batarya süresi çok az gidiyor, sarj et bırak 2 gün içerisinde dokunmasanız bile bitiyor buna bir çözüm bulunamaz mı acaba?
.
.[/QUOTE]

ArkadaS sadece hız oLarak yaptıgı için fw yi öyLediR hızı iyi bataRya süReSi kısadıR ama baSka tüRLüde hızLı oLmaz teLefon mecbuR bi yeRden kıSacakSın.
[/QUOTE]
.yeni versiyonda Hafıza kartında Gizli diye bir klasör oluşacak gizlemek istediklerinizi o klasörün içine atacaksınız galeride veya video tv de görünmeyeceklerdosya gizlemek için bir dosya varmı?

Doğru.bu fw yi hız için tasarladım batarya benim için pek önemli değil binlerce kasma olduktan sonra![]()
.[/QUOTE]
Money.yeni versiyonda Hafıza kartında Gizli diye bir klasör oluşacak gizlemek istediklerinizi o klasörün içine atacaksınız galeride veya video tv de görünmeyecekler
Şu pc kaSanıda bi değiştiR de baRi azcık hızLanSın biLgisayaRında.
[/QUOTE]
.
.
.
.Google çeviriye bak
--------------- Ekleme ---------------
Nfe den dosya çıkartmak bile ne biçim uzun sürüyor düşün halimiama yılmadım genede Fw yapacam
![]()
.
.