Emma-Watson Üye Wi-Fi biraz sounlu gibi 2 diş çekiyor bağlan diyorum bulunamadı diyor bir çözümü var mı yoksa o wi-fi e mi özeldir sizce?
Wi-Fi biraz sounlu gibi 2 diş çekiyor bağlan diyorum bulunamadı diyor bir çözümü var mı yoksa o wi-fi e mi özeldir sizce?
hc500 Üye Wi-Fi biraz sounlu gibi 2 diş çekiyor bağlan diyorum bulunamadı diyor bir çözümü var mı yoksa o wi-fi e mi özeldir sizce? bu sorun sanırım telefondan değil wi-fi bağlantı noktanızdan başka bir ağda bağlanmayı deneyebilirseniz anlaşılacaktır sanırım olay
Wi-Fi biraz sounlu gibi 2 diş çekiyor bağlan diyorum bulunamadı diyor bir çözümü var mı yoksa o wi-fi e mi özeldir sizce? bu sorun sanırım telefondan değil wi-fi bağlantı noktanızdan başka bir ağda bağlanmayı deneyebilirseniz anlaşılacaktır sanırım olay
Febris Üye Emma-Watson' Alıntı: ovi hatalı Genişletmek için tıkla ... hatalı değil file browserden z data securewidgetinstaller ovi suite yaziyo onu kur arastrmadan sorunlu demeyin benim en cok kullandiğim fw bu
Emma-Watson' Alıntı: ovi hatalı Genişletmek için tıkla ... hatalı değil file browserden z data securewidgetinstaller ovi suite yaziyo onu kur arastrmadan sorunlu demeyin benim en cok kullandiğim fw bu
elrohiremre Üye Bende kurdum nihayet ve çok hızlı çalışıyor fakat kurduktan sonra facebook msn fln app leri gelmesi gerekmiyormuydu
Bende kurdum nihayet ve çok hızlı çalışıyor fakat kurduktan sonra facebook msn fln app leri gelmesi gerekmiyormuydu
Emma-Watson Üye AnılGüleR ~' Alıntı: hatalı değil file browserden z data securewidgetinstaller ovi suite yaziyo onu kur arastrmadan sorunlu demeyin benim en cok kullandiğim fw bu Genişletmek için tıkla ... Saolasın Kusura bakma cfw lere karşı bir önyargım var heralde
AnılGüleR ~' Alıntı: hatalı değil file browserden z data securewidgetinstaller ovi suite yaziyo onu kur arastrmadan sorunlu demeyin benim en cok kullandiğim fw bu Genişletmek için tıkla ... Saolasın Kusura bakma cfw lere karşı bir önyargım var heralde
Silinen Üye 440290 Kapalı Hesap Kardeş yaptım ve güzel eline sağlık. ama operadan sürekli atıyor bu neden?? çözümü yok mu
-WaTCHMaN- Üye undertaker ne zaman geliyor yeni versiyon foruma bakıyorum senin en son paylaştığın zamandan beri doğru düzgün cfw çıkmadı yeni bişeylerde olmadı beklemedeyiz iyi çalışmalar
undertaker ne zaman geliyor yeni versiyon foruma bakıyorum senin en son paylaştığın zamandan beri doğru düzgün cfw çıkmadı yeni bişeylerde olmadı beklemedeyiz iyi çalışmalar
hasan_k_o Üye kararlı sürümü çıksada yüklesek. bekliyoruz Undertaker. ----------Eklendi @ 18:27:19 ---------- Yazıldı @ 18:26:50 ---------- senin bundan önceki yaptığın latino kurulu hala başka hiç bi fw kurmadım bi bunu kuracağım
kararlı sürümü çıksada yüklesek. bekliyoruz Undertaker. ----------Eklendi @ 18:27:19 ---------- Yazıldı @ 18:26:50 ---------- senin bundan önceki yaptığın latino kurulu hala başka hiç bi fw kurmadım bi bunu kuracağım
emre1717 Üye gelsin yeni sürüm artık beya bende kaleliyim merakla bekliyoruz hergün bakıyrm çıkmış mı diye