giray38
Üye
Oo UnderTaker Sonunda kardeşim ne mutlu seni aramızda görmekDEADMAN WALKİNG!!!
Hayırlısı heyecanla bekliyoruz değişen ikonları unutmazsın umarım iyi çalışmalarA.Sbilgisayarı değiştirdiğim için(hele şükür ) fw işleri ve foruma girememem biraz gecikti çalışmalar devam ediyor
Üslubundan hiç birşey kaybetmemişin dostum tebrikler.arkadaşım 5x4 tam ekran mi olacak yoksa normal mi !
Belki de Ali Emre Çirik isminin bilinç altımızda oluşturduğu bi önyargıdır ne dersin değerli kardeşim ?ne dedik şimdi hayde sadece soru sordum hee ! Koydumdan dolayı diyosan o yanlışlıkla oldu.
Hayırlısı heyecanla bekliyoruz değişen ikonları unutmazsın umarım iyi çalışmalarBu arada Monitörüne Ölünür panpa
Üslubundan hiç birşey kaybetmemişin dostum tebrikler.Bu forumu bırakmamış mıydın sen
Konumda olay istemiyom uleynn!ne dedik şimdi hayde sadece soru sordum hee ! Koydumdan dolayı diyosan o yanlışlıkla oldu.
Belki de Ali Emre Çirik isminin bilinç altımızda oluşturduğu bi önyargıdır ne dersin değerli kardeşim ?
olabilir zaten yanlışlıklar yaptım ama yapmıcam konuda açmıcam ama yorum yazayim tabi saçma sapan değil
doğru diyorsun abi ben artık takmıyorum adamın huyu o
doğru diyorsun abi ben artık takmıyorum adamın huyu o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?