Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

101 olan kısmı 007 olarakmı değişeceğiz yoksa v52.101 in uda dosyasınımı kullanacağız ?

e|2hNx

Üye
vallahi ben ttnet kullanıyorum 8mbit' e arayıp sabit yaptırdım ne dusuyo nede cıkıo sınırsız ayda 55 lira weriıorm download'da 800 900 cekıo

kardeş bu cfw deki değişiklik c6 nın yeni versiyonu üzerine 5800 ın değil öyle değil mi under?

--------------- Ekleme ---------------

vallahi ben ttnet kullanıyorum 8mbit' e arayıp sabit yaptırdım ne dusuyo nede cıkıo sınırsız ayda 55 lira weriıorm download'da 800 900 cekıo
benim net 1 mbit geçen ay film indirirken 1.2 mb indirme hızı gördüm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bu cfw deki değişiklik c6 nın yeni versiyonu üzerine 5800 ın değil öyle değil mi under?
evt

benim net 1 mbit geçen ay film indirirken 1.2 mb indirme hızı gördüm
sallama

bende 4 mbit var 450-600 arası değişiyor kardeş yukarıdaki soruma cevap verirmisin

che72

Üye
kardeş bekliyorum bende gözüm sayfada under bende bu yazılımını ilk defa yükleyip kullanıcam. Yorumlara göre çok sağlam geliyo bea =)

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
kaç megabit internetin? kaç para ödüyosun =) bende geçmeyi düşünüyorumda ondan soruyom ^^
6 mb sınırlı
bende 4 mbit var 450-600 arası değişiyor kardeş aşağıdaki soruma cevap verirmisin
bende hep 700-900 lerde çekiyorum Zamunda Torrentleri çok sağlam
101 olan kısmı 007 olarakmı değişeceğiz yoksa v52.101 in uda dosyasınımı kullanacağız ?
her ikisinide deneyecen kardeş tam olarak bilmiyorum
şans benimkide en fazla 1.968 e fırlamıştı
kardeş bekliyorum bende gözüm sayfada under bende bu yazılımını ilk defa yükleyip kullanıcam. Yorumlara göre çok sağlam geliyo bea =)

ne kadar kaldı bu yazılıma yatağımı seriyorum bak yatacam

taaa 70 küsürüncü sayfadan beri yeni çıkacak cfw ye yorum yazmışız artık gözle görülür bi sonuç alma zamanı geldi

che72

Üye
benimde uykum gelmeye başladı =) Dostum % kaç kaldı =)

che72

Üye
% kaç kaldı Dostum =)

valla bende sayfaları atlaya atlaya okudum yoksa ilk sayfadakini indirip kuracaktım =) şimdi yenisini bekliyorum

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
ne kadar kaldı bu yazılıma yatağımı seriyorum bak yatacam
yat uyu sen yarın yüklersin
taaa 70 küsürüncü sayfadan beri yeni çıkacak cfw ye yorum yazmışız artık gözle görülür bi sonuç alma zamanı geldi
fazlasıyla gözle görülür sonuç var merak etme
benimde uykum gelmeye başladı =) Dostum % kaç kaldı =)
ohh siz uyuyun yarın yüklersiniz
yapılan değişikleri merak ediyorum ...
yükleyince kendi gözlerinle görürsün
şunu söyleyeyim 50 sayfalık muhabbete deyecek
% kaç kaldı Dostum =)

%47 de

che72

Üye
50 sayfalık muhabbete değecekse bu muhabbt 100 sayfayı bulacak ben yüklemeden yatamam hacı =) yaw ittirelim arkadan biraz gaz ver ne bu daha %47 bea =)

upload ın muthemel bitiş süresi yazmıyor mu =))