Round-Saturn
Üye
multiupload sitesinde biraz yavaşlama var sanki.keşke ordan uploada başlamasaydım
İnternet ise Smile ADSL nin hediyesi1 mb 2 yıl boyunca kullandık internet hızımızı arttırdılar
--------------- Ekleme ---------------
uda dosyasını 101 olanını kullanırsan yükler diye düşünüyorum
benim net 1 mbit geçen ay film indirirken 1.2 mb indirme hızı gördümvallahi ben ttnet kullanıyorum 8mbit' e arayıp sabit yaptırdım ne dusuyo nede cıkıo sınırsız ayda 55 lira weriıormdownload'da 800 900 cekıo
sallamakardeş bu cfw deki değişiklik c6 nın yeni versiyonu üzerine 5800 ın değil öyle değil mi under?
evt
--------------- Ekleme ---------------
benim net 1 mbit geçen ay film indirirken 1.2 mb indirme hızı gördüm
vallasallama
6 mb sınırlıkaç megabit internetin? kaç para ödüyosun =) bende geçmeyi düşünüyorumda ondan soruyom ^^
bende hep 700-900 lerde çekiyorum Zamunda Torrentleri çok sağlambende 4 mbit var 450-600 arası değişiyor kardeş aşağıdaki soruma cevap verirmisin
her ikisinide deneyecen kardeş tam olarak bilmiyorum101 olan kısmı 007 olarakmı değişeceğiz yoksa v52.101 in uda dosyasınımı kullanacağız ?
şansvallaçok ciddiyim ilk defa gördüğüm için bu kadar hızı şakam yok idm ile film indiriyordum bi baktım 1.199 kb ile indiriyo tabi hep aynı hızda kalmadı ama oraya kadar çıktı netimi açtırdım açtıralı 1 mbit
kardeş bekliyorum bende gözüm sayfada under bende bu yazılımını ilk defa yükleyip kullanıcam. Yorumlara göre çok sağlam geliyo bea =)
yat uyu sen yarın yüklersinne kadar kaldı bu yazılıma yatağımı seriyorum bak yatacam
fazlasıyla gözle görülür sonuç var merak etmetaaa 70 küsürüncü sayfadan beri yeni çıkacak cfw ye yorum yazmışızartık gözle görülür bi sonuç alma zamanı geldi
ohh siz uyuyun yarın yüklersinizbenimde uykum gelmeye başladı =) Dostum % kaç kaldı =)
yükleyince kendi gözlerinle görürsünyapılan değişikleri merak ediyorum ...
% kaç kaldı Dostum =)
yat uyu sen yarın yüklersin
fazlasıyla gözle görülür sonuç var merak etme
ohh siz uyuyun yarın yüklersiniz
yükleyince kendi gözlerinle görürsün
şunu söyleyeyim 50 sayfalık muhabbete deyecek
%47 de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?