PriZm
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bende hiç öyle birşey yapmadı çok garipTeşekkürler şimdi tekrar yüklüyorum FW yi, java güncelleyip deneyeceğim birde. Hallolursa buradan yazarım. Dediğim sorun, fw da ana ekranda içeriği düzenle deyince artı işaretleri çıkıyorya, o kısımlarım hepsinde büyük kocaman ünlemler vardı ana ekranda içeriği düzenle demeden önce. İçeriği düzenle dedinmi o ünlemler artı oluyordu. Ama her temada yapmıyordu bunu.
Kardeş orda gösterilen menülerden hangisi sana daha iyi gelmişse onu indireceksinarkadaşlar o linklerin hepsinimi indireceğiz acaba ben pek anlamıyorum 5_4 yazıyor 4_4 yazıyor bunların hepsi indirilip kurulunca resimdeki gibi mi oluyor acaba
Evet şimdi bende fark ettim ama bu benim suçum değil git Symbian Latino yu yapana sövKurulumu yaptım, telefonu ilk kez flaşlamıyorum ne yapılacağını da biliyorum, bu yüzden sırasıyla yazayım yaptığım işlemleri belki ben bi yerde hata ediyorum?
BB5 --> Offline Mode -->
Dead USB, Manuel Flash, Factory Settings, Normal mod işaretli.
Crt 208 in tiki kaldkmış durumda.
MCU dan COre
PPM den Rofs2
Ape den UDA FPSX seçili.
Flashlamadan evvel hafıza kartındaki sisteme ait bütün klasörler silindi. Flash atıldı, telefon sorunsuz açılıyor.. Hard format atıyorum tekrar, Java kurup yeniden başlatıyorum.
Yeniden başlayınca normalde her zaman kullandığım ve sevdiğim bir win7 temam var, onu kuruyorum; sonuç aşağıdaki gibi.O yüzden cfw rafa kalkıyor.
Not: kurduğum grid düzeni 4x4 menü olan.
Yakında Xtension|Legacy - Upakul' un yeni harikası şuan türkçeye çevirdim onu kullanıyorum bir sorun çıkmas ise onuda paylaşacağım (Şimdiden söyleyeyim şuana kadar gördüğüm fwlerin en hızlısı 50-60 mb ram var inanılmaz)
Kardeş dzmusickey de durdurma başlatma zaten kamera tuşuyav arkadaş ne yapıyorsan yapta allah rızası için tam ekran menüyü ve dzmusickey olsun ve dzmusickey durdur başlat tuşu kamera olursa daha hoş olur ama olmuyorsada hiç uğraşma,çünkü menü tuşu olursa n8 tuş kilidi olayı çıkmıyor ekranda ...kolay gelsin inşallah yapabilirsin..
şuanda Upload %48 ortalama yarım saat kaldı3*4 yeni link nezman gel taker
yeni konu açmaktansa eski konumu hortlatam dedim daha iyi olduhadi hayırlısı gelsinde kuralım. şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?