-WaTCHMaN-
Üye
adam senin kullandığın cfw deki modların dışında modlarda kulllanıyor o yüzden hatalar çıkıyor yani underin şu anda yapmaya çalıştığı cfw yi kimse kullanmadı daha ve ondan iyi kimse bilemez şu an için hatalarınıbaşka hata yoktu hocam görünür olarak sen çıkart artık şunu lütfen 3 gündür bekliyoruz
adam senin kullandığın cfw deki modların dışında modlarda kulllanıyor o yüzden hatalar çıkıyor yani underin şu anda yapmaya çalıştığı cfw yi kimse kullanmadı daha ve ondan iyi kimse bilemez şu an için hatalarını
beta2 Link geliyor
NOT:Ovi maps silinmiştir yer kapladığı için.isteyen sonra tekrar yükleyebilir
beta 2 yoktu hani .d
ovi maps 15 mb yer yiyordu rofs da o yüzden sildimvay aga yolla gelsin =)) indirmiştim ovi maps allahtan
kullanımına bağlıSarj kaç gun arkadaslar ?
Şu anda yükklüyorum Tüm hızı kullanınca çok gider gibime geldi ama deneyecegiz bakalım (;her insan fikir değiştirebilir.
ovi maps 15 mb yer yiyordu rofs da o yüzden sildim
kullanımına bağlı
Bu sefer gecikme yokbeklemedeyiz kardeş inş tekrar baktığımda eklemiş olursun
hocam smdı qelıyor dıyon inş bu sefer qelıor demı .d takılmadı yolda
Şu anda yükklüyorum Tüm hızı kullanınca çok gider gibime geldi ama deneyecegiz bakalım (;
saymakla bitmezyenilikler neler peki ?
saymakla bitmezama şunu söyleyeyim ram 40 tan aşağıya inmiyor
multiupload sitesinde biraz yavaşlama var sanki.keşke ordan uploada başlamasaydımhangi interneti kullanıyorsun ve neden imzandaki upload hızından kat kat daha düşük hızda upload ediyor
ben v52.101 c6 olanı için yükledim bunu yükleyemem deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?