e|2hNx Üye ~UnderTaker~' Alıntı: kardeş ayarlar-telefon' a girememe dışında sorun yok.isterseniz bu haliyle upload edeyim Genişletmek için tıkla ... o nasıl bişi ya :S nasıl ayarlıcaz girmesse ?
~UnderTaker~' Alıntı: kardeş ayarlar-telefon' a girememe dışında sorun yok.isterseniz bu haliyle upload edeyim Genişletmek için tıkla ... o nasıl bişi ya :S nasıl ayarlıcaz girmesse ?
PriZm Üye Konu Sahibi CMD 308 in tikini kaldır... --------------- Ekleme --------------- e|2hNx' Alıntı: o nasıl bişi ya :S nasıl ayarlıcaz girmesse ? Genişletmek için tıkla ... şimdilik nasıl fixleyeceğimi bilmiyorum kardeş rofs dosyasını yollayayımmı?
CMD 308 in tikini kaldır... --------------- Ekleme --------------- e|2hNx' Alıntı: o nasıl bişi ya :S nasıl ayarlıcaz girmesse ? Genişletmek için tıkla ... şimdilik nasıl fixleyeceğimi bilmiyorum kardeş rofs dosyasını yollayayımmı?
e|2hNx Üye ~UnderTaker~' Alıntı: CMD 308 in tikini kaldır... --------------- Ekleme --------------- şimdilik nasıl fixleyeceğimi bilmiyorum kardeş rofs dosyasını yollayayımmı? Genişletmek için tıkla ... peki nasıl giricez ? girme şansımız olmucakmı ?
~UnderTaker~' Alıntı: CMD 308 in tikini kaldır... --------------- Ekleme --------------- şimdilik nasıl fixleyeceğimi bilmiyorum kardeş rofs dosyasını yollayayımmı? Genişletmek için tıkla ... peki nasıl giricez ? girme şansımız olmucakmı ?
PriZm Üye Konu Sahibi jafı kapatıp açıp bir dene? --------------- Ekleme --------------- e|2hNx' Alıntı: peki nasıl giricez ? girme şansımız olmucakmı ? Genişletmek için tıkla ... sadece ayarlar->telefon bölümüne girmiyor onun nedenide galiba Türkçe'den dolayı galiba
jafı kapatıp açıp bir dene? --------------- Ekleme --------------- e|2hNx' Alıntı: peki nasıl giricez ? girme şansımız olmucakmı ? Genişletmek için tıkla ... sadece ayarlar->telefon bölümüne girmiyor onun nedenide galiba Türkçe'den dolayı galiba
e|2hNx Üye ~UnderTaker~' Alıntı: başka bir dil paketiyle deniyorum şimdi Genişletmek için tıkla ... önemli bişi olmasa mesela kamera ekran tusu qıbı bosver dicemde onemlı
~UnderTaker~' Alıntı: başka bir dil paketiyle deniyorum şimdi Genişletmek için tıkla ... önemli bişi olmasa mesela kamera ekran tusu qıbı bosver dicemde onemlı
PriZm Üye Konu Sahibi cfw ye gelince birkaç arkadaşımada söyledim onlarda arıyorlar bu ayarlara girme modunu
warhacker Üye Hocam bilerek en sorunsuz versiyonu bekliyorum Son durum hakkında bir yorum yapsan ne zamana çıkar diye?
Hocam bilerek en sorunsuz versiyonu bekliyorum Son durum hakkında bir yorum yapsan ne zamana çıkar diye?
Metalurjist19 Üye kardeşim ayarlara girme ile dosyalar gsapp dosyaları galiba rof2de 9 tane olması lazım sende tammı? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız şu linkteki gibi acele upload ettim okuyamazsan yeniden upload ediyim
kardeşim ayarlara girme ile dosyalar gsapp dosyaları galiba rof2de 9 tane olması lazım sende tammı? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız şu linkteki gibi acele upload ettim okuyamazsan yeniden upload ediyim