kvnc39
Üye
yarına kaldı kardeş
estağfurullah niye yanlış anlayayım.pascal ilk programlama dersi olarak bir çok kişi tarafından bilinebilecek en kolay ve giriş için en uygun dillerden biri zaten.herneyse ben yardımcı olabilmek adına mantık olarak birşeyler söylemeye çalıştım.kimsenin bilgisine saygısızlık değil maksadım öyle anlaşıldı isede özür dilerim tekrar.iyi çalışmalar sana undertaker başarılar
bu cvb ı bekliyordum şaşırmadımyarına kaldı kardeş
bu cvb ı bekliyordum şaşırmadım
kuramıyorum searching for phone ... not found !!! yazıyor yardım
bu cvb ı bekliyordum şaşırmadım
C5 in cfw si yani yazılımı farklıdır ama uygulaması gene diğer cfw ler gibidir tabi yüklemek için c5 e özgü yapılmış olan yazılımı kullanacaksınSelam.
arkadaşlar ben yeniyim.yakın zamanda c5-03 almayı düşünüyorum.Daha CFW nin nolduğunu bile bilmiyorm.ama burdan ogrendiğim kadarıyla çok güzele benziyor.acaba ilk sayfadaki şeyleri c5-03 e uygulayabilirmiyiz ? yada bunun c5-03 için olanı varmıdır ?
şimdiden teşekkürler...
yazılımda bariz bir iyileştirme var arkadaşlar biraz sonra link atacağım
Hocam Kamera'da Ekrandan Fotoğraf Çekme Çalışmıyor Bilgin Olsun... "BETA'DA"
ekrana basıp kım foto cekınıyor kı
Turbo6.1BETA cikarilmis versiyonu kullanmaktayım gerçekten yüklediğim en hızlı ve sorunsuz fw bu,şimdi bide yeni versiyonu deneyelim..emeğine sağlık arkadaşım çok teşekkürler...
emeklerin için teşekkürler bekliyoruz.
Biliyorum kardeşim o hata türkçe ekledikten sonra oluyor ve fixlesen dahi genede düzelmiyor amaHocam Kamera'da Ekrandan Fotoğraf Çekme Çalışmıyor Bilgin Olsun... "BETA'DA"
ekrana basıp kım foto cekınıyor kı
Biliyorum kardeşim o hata türkçe ekledikten sonra oluyor ve fixlesen dahi genede düzelmiyor ama
dokunmatik tuşu kim kullanıyorki?
--------------- Ekleme ---------------
yeni performans modları attım.
ram 40 tan aşağıya düşmüyor.
açılış rami 64 mb
ve bunların hepsi ÇIKARILMAMIŞ verisyonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?