Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
evet ama çakma windows atıyorlar burda ise orjinal

yükledim bakalım cfw yi sırf denemek için 4*4 menüyü bekliyorum ben gene jaflayacaz mecbur :S

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
yok

--------------- Ekleme ---------------

rofs un boyutunu arttırmak istemediğimden eklemedim

net koptu:S

e|2hNx

Üye
Off hocam bosfer forumu smdı soruları yanıtlama upload yapsın sonra yanıtlarsın

beta1.v01 yazıyo bir zararı olurmu attım flası ama şuan yükleniyor

yapma ya :S şimdi ben bunu yükledim kendi açımdan isteklerimi söyleyim
en başta tabiki 4*4 menü onun dışında cfw oldukça sade ben ekstra fazla bi program göremedim navigasyondaki burada ve şimdiyi daha sonra proadcasting,ovi senkronize ve ne kadar kullanan var bilmiyorum ama mesaj okuyucuda çok gereksiz onların dışında cfw ye bi kaç yararlı program eklenebilir mesele ram blow,bt switch vs. diyeceklerim bunlar

2. ev ekranıda %100 boş değil tamamen boş olsa yemede yanında yat bi cfw olacak

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
olmas

kardeş 2. ev ekranı boş nasıl olur?

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

aha buyrun çıkarılmış versiyon

DİKKAT:arkadaşlar beta olduğundan ram az gelebilir ama ben 4 sekme açmama rağmen operada atma gibi bir sorun çıkmadı yani ram az deyipte HIZIDA AZDIR demeyin!!!

Tepkiler: MusTy57

e|2hNx

Üye
Hocam Ram diğerine göre yüksektir demi ? ve şimdi beta dıosun tam sürüm cıkartıcakmsn ?

ndmylmz

Üye

tr demi hocam?

e|2hNx

Üye
Hocam ben kurdum acılır acılmaz hıcbısı yapmadım ev ekranında söyle bişi geldi '' hata oluştu kaldırıldı '' diye

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ben kurdum acılır acılmaz hıcbısı yapmadım ev ekranında söyle bişi geldi '' hata oluştu kaldırıldı '' diye
Kardeş bendede o hatayı verdi nedeni e mail i kaldırınca widgetinide hata veriyor ve kapanıyor yani bir sorun yok
eveeet.daha kaç defa bunları soracaksınız acaba?
Hocam Ram diğerine göre yüksektir demi ? ve şimdi beta dıosun tam sürüm cıkartıcakmsn ?
ram genel olarak tabi yüksek siz fw leri 1 hafta falan kullanmaya bakın ondan sonra buraya yazacağınız + ve - lere göre final sürümü çıkacak

ben kaçar çok yorgunum iyi akşamlar

e|2hNx

Üye
Söyle ilk bakışda bence gerek kalmıcak final sürüme bu final olucak ha şunu farkettım gizli klasor yok

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
ilk bakış yapma 3-5 gün kullan ondan sonra yorumları yapın bende değerlendireyim

e|2hNx

Üye
hocam ilk sunu farkettım gizli klasör yok duvar kağıtları filan için

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürlerinizide ihmal etmeyin arkadaşlar

e|2hNx

Üye
Yani o boynumuzun borcu Cok SaoLasın Hocam ellerine sağlık ama final'i her ne kadar bu desemde istiyoruz