Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
çıkarılmamış sürüm.çıkartılmışı ondan sonra uploadlayacağım

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
aynen son anda benden istek istemeyin rofsu paketledim bile sonra açmak saatlerimi alıyor(benim nalet bilgisayar)

Tepkiler: e|2hNx
Kardes adam 2 secenek sunuyor sana ister onu ister bunu yukle dıyor e-mail lazımsa cıkarılmamısı yuklersın cıkarılmısta biz istemiyoruz .

onu konu sahibi bilir kardeş.
email olmaması büyük eksiklik herkesin internet paketi var artık kullanan çok. Sen kullanmayabilirsin. Çıkarılmış sürüme email i dahil etmesin diyorum sadece.

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
evt.

--------------- Ekleme ---------------

onu konu sahibi bilir kardeş.
email olmaması büyük eksiklik herkesin internet paketi var artık kullanan çok. Sen kullanmayabilirsin. Çıkarılmış sürüme email i dahil etmesin diyorum sadece.

evet ama kardeş turbo sürümü adındanda anlaşılacağı gibi en yüksek hız ve ram için ayarlı ve nedendir bilmem ama e mail de baya ram yiyor

4*4 e 5*4 menü modunu ekledim zaten her ikisi aynı anda var

Tepkiler: rckay
şu gereksiz şeyler kaldırılsında ne olursa olsun

rckay

Üye
eklenecek yazısını görmekten gına geldi valla ya

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
upload %89 ortalama 5-10 dk kaldı

rckay

Üye
HADİ bağlım

MusTy57

Üye
Turbo sürüm daha sonramı yayınlanacak ?

e|2hNx

Üye
evet musty o upload bıtınce turbo ya baslıcak upload'a en fazla 30 40 dk ya yada 1 saat'e kadar qelir heralde

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bu zaten Turbo

bu arada arkadaşlar bu turbo versiyonuda yenilendikten sonra Turbo versiyonu kaldırılacaktır bütün hız latinoda olacaktır
(kaldırma nedenim ikisini birarada idare edememem)

MusTy57

Üye
Benim tahminim 12-1 i bulur belkide daha fazla

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

aha buyrun beta geldi

şimdi çıkarılmış sürüm yolda

e|2hNx

Üye
~UnderTaker~ kardesım smdı bu cıkarılmıs surumun adı ne ?

karısıklık oldu .d birde tahminen kac dk qelir bu cıkarılmıs surum ?

MusTy57

Üye
Çıkarılmış sürüm turbo sürüm olmuyormu ben anlayamadım hocam ? Biraz açıklarmısınız ? BU Yayımladığınız sürümde email gibi şeyler çıkarılmış mı yoksa onlar sonramı gelecek ?