Son Tuğra | Symbian^3 TURBO! V6.2 C6v40[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(10.09.2011)By ~N.A.W.Y~

e|2hNx

Üye
~UnderTaker~ hocam naptın ? upluyormusun

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
ben kolay kolay 1 nisan şakası yemem

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
fw de bir değişiklik daha yaptım Rasim kardeşin versiği 4 satır klavyeyide ekledim.şimdi daha iyi oldu.
bu arada fw nin heryerini elledim bana hata yok gibi geldi

e|2hNx

Üye
fw de bir değişiklik daha yaptım Rasim kardeşin versiği 4 satır klavyeyide ekledim.şimdi daha iyi oldu.
bu arada fw nin heryerini elledim bana hata yok gibi geldi

hocam o zaman cıkarılmıs ve cıkarılmamıs surum olarak upload et bi daha zaman kaybı yasamayalım oylede boylede test etmıs oluyoruz zaten olmazmı ? vallahi hayırlısı ıle bı kursak şu yazılımı 3 gundur

o zaman upla kardeşim deneyelim

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
çıkartılmamış sürümüne başlıyorum

şu gereksiz şeyleri kaldırırsan çok süper olur emailide kaldır lütfen ve yazılımda süper olur

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Çıkarılmış sürümde şunları çıkaracağım:

ovi contacts
drawing
e_mail(belki)
podcasting
yardım
hakkında
etkin notlar
ovi mağaza
yazılım güncelleme

itirazı olan yazsın şimdi sonra tekrar rofs dosyasıyla uğraşmayayım

e|2hNx

Üye

Hocam cıkarılmıs surumde e-mail'ide cıkart e-mail isteyen warsa cıkarılmamıs'ı kursun

Benim acımdan tamamdır e-mail'ide cıkartıcaksan

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
çıkarılmış sürümde e-mail ide çıkarayım

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Son haftanın ençok takip edilen konusu Symbian Latino

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
bu arada arkadaşlar şimdiden bir uyarı yapayım çıkarılmamış sürümde ram az gelebilir AMA ÇIKARILMIŞ SÜRÜMLE AYNI HIZDA OLACAKTIR!

--------------- Ekleme ---------------

en düşük 35-en yüksek 55 çıkarılmamışta ovi contrats var iken çok iyi bir durum bu

emaili çıkarırsan yükleyeceğimi sanmıyoru m diğerçerini çıkar ama email e elleme

e|2hNx

Üye
emaili çıkarırsan yükleyeceğimi sanmıyoru m diğerçerini çıkar ama email e elleme

Kardes adam 2 secenek sunuyor sana ister onu ister bunu yukle dıyor e-mail lazımsa cıkarılmamısı yuklersın cıkarılmısta biz istemiyoruz .

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
upload %42